RedPicasso Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Здравейте, Имам проблем с пощата ми в yahoo.com, от 2 дни немога да влезна и предполагам, че някой ми е сменил паролата, незнам как и по какъв начин.Никой освен мен незнае паролата и няма как да е влезнал.За съжаление пощата ми е от сигурно 10-тина години и не си спомням тайни въпроси и тн.Може ли някой да ми помогне, тъй като имам неща, които ми трябват вътре, не ми е толкова, че трябва да си направя нова.Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Пиши до съпорта на Яху. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 ako moje niakak si da dokajesh che e tvoia pishi na yahoo i shte ti ia smeniat edit: midex me e izprevaril Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Мерси много, ще пробвам да видим какво ще стане.Имате ли представа как би могло да стане това и дали някои може да ми е разбил паролата по някакъв начин, тъй като съм 100% сигурен, че друг не ми знае паролата и също съм сигурен, че не съм я забравил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Имате ли представа как би могло да стане това и дали някои може да ми е разбил паролата по някакъв начин, тъй като съм 100% сигурен, че друг не ми знае паролата и също съм сигурен, че не съм я забравил? Хакерчета със свободно време, колкото щеш. Може и да е някакъв срив в базата им данни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Предполагам, че могат да направя една справка месец назад, с какво IP е влизано в кутията, което според мен трябва да им е достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.