Jump to content
BulForum.com

Продавам много силно джобно фенерче

Recommended Posts

Продавам много силен,метален,джобен фенер.

С доста солидна изработка ,дължина 11см и диаметър в най-широката част 3 см . Няма рефлектор а лупа.

На околу 100 метра осветява блоковете срещу нас.

На него пише че е 50W ...предполагам че количеството светлина е равно на това от 50W кружка само че тук е концентрирана от лупа.Работи с 3 батерии ААА.

Консумацията му е много малка.Вероятно няма да ви се наложи да сменяте батериите.

цена: 25лв

123hf.th.jpg

Някаква марка илигаранция нещо....??! Защото подобни фенерчета се продават в магазините<Всичко по 1 лев> вървят по 2 лева.Иначе имам интерес,зщото работя с подобни фенерчета!

*

Някаква марка илигаранция нещо....??! Защото подобни фенерчета се продават в магазините<Всичко по 1 лев> вървят по 2 лева.Иначе имам интерес,зщото работя с подобни фенерчета!

*

Извинявам се за офтопика,но такова фенерче не върви по 2 лева, както казва колегата.Ако е оригинално е от 50-60 до 150-160 лева,но ако е "китайче" е около 15-20 лева.Оригиналните са с литиеви батерий,а китайските с 3XААА.

Извинявам се за офтопика,но такова фенерче не върви по 2 лева, както казва колегата.Ако е оригинално е от 50-60 до 150-160 лева,но ако е "китайче" е около 15-20 лева.Оригиналните са с литиеви батерий,а китайските с 3XААА.

Точно както казваш ".Оригиналните са с литиеви батерий,а китайските с 3XААА"...!Колегата спомена,че фенерчето работило с 3ААА батерии!!И не спомена марка.А,че китайските подобни са по 15-20 лева не можеш да ме убедиш!!Максимум 10 лева и то ако уцелиш алчен търговец!

Я, имам абсолютно същото! И също пише Police отстрани на корпуса. Също така мога да потвърдя, че светят перфектно, а относно цената - е това си е негово право колко да му иска ;) Иначе пак казвам много е добро.

Я, имам абсолютно същото! И също пише Police отстрани на корпуса. Също така мога да потвърдя, че светят перфектно, а относно цената - е това си е негово право колко да му иска ;) Иначе пак казвам много е добро.

И аз имам точно същото и като се направи на максимално фокусирано дава квадрат. Ако е същото искам искам да си взема още едно такова

фенерче с лупа с 3 батерии струва точно 15 кинта в некой ловно-рибарски магазин. Но ако наистина е 50 вата само свето диода струва от 100 до 150 лева, обаче ако е 50 вата ва малък корпус ще грее като нагревател колкото до живота на батериите не съм сигурен че карат колко обикновено фенерче щото консумацията наистина е голяма. както и да е, не искам да карам някой да купува или не купува колкото до цената всеки си решава сам за себеси, само искам да дам малко полезно инфо.

Поздрави на всички

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...