ladafan Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Продавам Sony Ericsson K800i. Единият проблем се състои в това , че ми изхабява прекалено бързо батерията дори и в режим на готовност за няма и 24 часа. Пробвал съм с друга батерия - резултатът е същия. Другият проблем е с буксата за зареждане - не прави добър контакт с зарядно и слушалки , а при опит за свързване с usb към компютъра не ми се появяват двата режима на свързване. На външен вид смея да твърдя , че е добре запазен. Неотдавна ми лакираха задната част , както се вижда от снимките. Има БГ меню и работи с всички оператори. Лайфтаймерът показва 48:36:35. Освен описаните проблеми телефонът работи безупречно. Продава се с кутията, прилежащите книжки, диск с софтуер, кожена каишка за ръка(неизползвана), зарядното и usb кабела. Пълни характеристики на телефонът. Определям цена от 60 лева (коментар). При интерес - в темата , на ЛС или 0876 271 281. Снимки на телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladafan Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Добавени снимки и нова цена - 55 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladafan Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Приемам идеи за бартер , като за предпочитане е някакъв телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladafan Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 55 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.