INCINERATOR Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Трябва ми програма за наличности, която да може да прави следните неща: Ежедневно обновление на наличностите, лесно прочитане и търсене на наличностите, статистики за най-продавани материали. Материалите да могат да се разделята на вид, марка, модел, кг, м и т.н. Не ми трябва да може да пише фактури или разни други счетоводни функции... важното е като ме пита клиента веднага да мога да отговоря дали желаната от него стока я имам налична. И да е под windows. Може и платена програма да е, стига да има демо да я пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dendis5 Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Спешно ли е? пиши на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 генсофт имат някаква безплатна версия, която може да ги прави тези неща. www.gensoft.com . Само че не си я купувай, защото не си струва парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Може да пробваш http://www.microinvest.net/warehouseopen.php Имам познати, които са доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Спешно ли е? пиши на ЛС По принцип не. П.С. И задължително програмата да е за уиндоус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.