INCINERATOR Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Някой да ми препоръча хубав-модерен стенд в Пловдив? хехе, мислех си, че според състоянието на пътищата е логично да е за окачване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 То хубаво стенд ама за какво?Стендове колкото щеш.За сходимост, горивна система, изпускателна система ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Бившия БОШ до изчислителния център. Много съм доволен от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Някой би ли ми казал приблизителна цена за центровка на преден и заден мост? Може и само на единия мост...питам понеже скоро центровах и искам да направя сравнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Аз центровах в Кастрол в Каршиака ... в една от уличките към победа. 30лв ми взеха и съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Някой да ми препоръча хубав-модерен стенд в Пловдив? хехе, мислех си, че според състоянието на пътищата е логично да е за окачване. АВЕЛ мисля са с най-модерна техника... Поне бяха доскоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Аз центровах в Кастрол в Каршиака ... в една от уличките към победа. 30лв ми взеха и съм много доволен. Това само за преден мост или и за двата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 около 30лв е и за двата. В авел предполагам ще е 50... те там могат само пари да взимат. Иди на изчислителния център... пича разбира много.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Това само за преден мост или и за двата? Castrol-a в кичука взимат по 30 лева и настройват и преден и заден мост за тази цена. Понеже имах за смяна тампони на стабилизираща щанга даже ми казаха, че е хубаво да ги сменя и след това да мина стенда А можеха и да си замълчат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 около 30лв е и за двата. В авел предполагам ще е 50... те там могат само пари да взимат. Иди на изчислителния център... пича разбира много.... Така е. Там е най-добрият в града на стендовете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 В авел предполагам ще е 50... те там могат само пари да взимат. И не само там...на мен също ми калкулираха от сервиза 25+25 (+5 на ръка от мен за момчето)...просто ми се стори, че за 15 мин. развиване/завиване на 4 болта 50 лв. идват малко множко, ама карай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.