NightKiller Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Надявам се това да е правилното място за темата, ако не се извинявам... Проблема ми се появява като цъкам игричка, засега само при една и може и там да е проблема, но все пак искам да попитам хора, които са по компетентни от мен... Грешката е следната, повреме на играта ми забива и ми излиза прозорче на което пише: nv4_disp stopped working и после пише да рестартирам, за да си върна старата графика защото след като ме изхвърли става страшно скапана, та въпроса ми е да не би да имам проблеми с някой от драйверите надявам се да ви говори нещо... Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Тва nv4_disp е част от видеодрайвера на нвидиа. По принцип говори за проблем с драйвера, но може да е проблем по несъвместимост с играта, и дори да ъпдейтнеш драйвера, да не е оправено и пак да присъства проблема. Можеш да опиташ с по-нов драйвер. Ако играта е краквана, може и това да "спомага". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.