CAB Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Привет. Понеже попаднах в спорове и чух различни мнения и аргументи реших да пиша и тук. Къде според вас е най-доброто игрище с изкуствена трева в Пловдив. Защо? Кое е най-важно за вас - тревата, размери(ширина или дължина), мястото, мрежите, обстановката или каквото вие прецените. На мен лично Оптимум ми харесва най-много заради размера на игрището. Империал заради мястото (близо ми е) и по-ниската цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Аз съм голям фен и играя по около 4 пъти всяка седмица. В Пловдив ми се случва рядко, но в София съм изредил поне 20 игрища. Играя на паркет, на изкуствена трева и на нещо като ъпгрейдван хай-тек паркет (не знам как да го нарека). Стандартния размер е 18м на 36м, като според мен за аматьорските стандарти оптимално е 5+1 да се играе. В Оптимум едното игрище е малко по-малко (на око), но другото е ок. Предпочитам по-мека трева, защото иначе много се набиват краката, а и за разлика от паркета риска от контузии е по-малък. Откритите игрища също са за предпочитане, когато времето е хубаво, но май в Пловдив няма много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 А аз искам да питам, някой случаино знае ли в Пловдив дали има къде да се запиша да тренирам футзал (освен Векта)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Ето Ви всички зали и игрища : http://www.minifootballbg.com/ Ако търсите играчи пишете ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.