Jump to content
BulForum.com

blizzard net

Psihara^^

Recommended Posts

zna4i mislq 4e e samo na oficialniq battlenet... no v cqla bulgaria interneta .. taka de battlenet-a dropi po edno i sa6to vreme V CQLA BULGARIA!

mnogo mi e stranno i twa e gore dole ot 1 sedmica ako ne i pove4e i hi4 ne mi e qsno ako nqkoi moje da mi help 6te sum very greatfulL!!

[ako temata e za others se izvinqvam]

kakva q3 mreja, kakva cs mreja !?

tiq serveri sa localni v bg glavno, nadali igraesh v chujdi serveri pak da ne govorim steam online... ili pyk q3.

vsichki minavat prez btc shtoto sa monopolist i nikoi drug ne mojeshe da im stane konkurenciq, sega sled otpadaneto na monopola ima nqkakvi nadejdi za poqvqta na konkurenciq ot taq gledna tochka.

qsno... a ako si prekaram [ne az no primerno] satelit4e pak li trebe btk mi ebavat mamata... 6tot nali znai6 NOKIA - connecting people.. btk - disconnecting people i e super gadno taka nit D2 nit WC3 moje da se igrai kato horata

a kakwo tolkoz pre4i da igrai6 cs ili q3 on i-net?

Логично обяснение : Не дропи цяла България и толкоз. Колкото за БТК - има достатъчно Сателитни връзки и не всички провидайдери изпозват оптиката на БТК. Иначе защо дропи отделни доставчици отвреме на време - виж тук може да се търси вина в БТК ... Остава ни само да се надяваме ,че някога и ние ще доживеем да видим свестен net в нашата скъпа държавица.........

Логично обяснение : Не дропи цяла България и толкоз. Колкото за БТК - има достатъчно Сателитни връзки и не всички провидайдери изпозват оптиката на БТК. Иначе защо дропи отделни доставчици отвреме на време - виж тук може да се търси вина в БТК ... Остава ни само да се надяваме ,че някога и ние ще доживеем да видим свестен net в нашата скъпа държавица.........

haaaahahha mudrite hora sa kazali kato ne znai6 nedei govori... igral li si bnet na tft i izvednuj da vidi6 2ta bgr kanala s po 40 du6i ednovremenno i vsi4ki da napi6at 4e gi e dropilo... are da si imame uvajenieto... vij i togaa govori ne i predi twa!

zna4i mislq 4e e samo na oficialniq battlenet... no v cqla bulgaria interneta .. taka de battlenet-a dropi po edno i sa6to vreme  V CQLA BULGARIA!

mnogo mi e stranno i twa e gore dole ot 1 sedmica ako ne i pove4e i hi4 ne mi e qsno ako nqkoi moje da mi help 6te sum very greatfulL!!

[ako temata e za others se izvinqvam]

Спокойто не сме само българите прецакани, отвреме навреме по едно и сащо време те дропва от Диаблото и ти показва Realm Down това е за целия Battle net, От Близард имат някъв проблем със сърварите си, обаче от известно време Близзард са "заебали" диаблото защото се занимават с The world of war craft. Да се надяваме, че в най-скоро време ще обръщат малко повече внимание и за потдръжката на диаблото, между другото има четири нови предмета в секция Runeworld които мойеш да си направаш с руни

http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml

enjoy

Psihar - голям си психар ! Това за което говориш е съвсем различно - това е проблем на B.Net и не дропи само българите ,а всички. Да игая в Battle.net от доста време - още от 1-вото Диабло и досега такова нещо не ми се е случвало. Не изключвам вероятността от странни аномалии , но това са единични случаи и най-вероятно причината не е ни в БТК , ни в българските providers ... Най-често такива неща се случват по вина на Blizzard.... - Ти хубаво се смееш , само че нека поне си имаме уважението ....

6tom igrai6 ot d1[kakto i az] i ne si go zabelqzal twa tolkoz i igrai6... samo da ti poqsnq ne6to koeto qvno ti obqgva ... dropi samo BG-tata za6tot ako twa koet ti kazva6 e vqrno trqa6e da dropi i protivnika mi NALI?!

To Psihara^^ Уфффф ... момчеее ,момче ! Добре - ти си супер спец - всичко е така - щом толкова знаеш - оправяйсе сам и недей да занимаваш другите...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...