shtaiga Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 някой знае ли къде може да се гледа он-лайн Нова на техния сайт когато и да пробвам все пише че нямали права дори по време на новините им питам тук защото ББ искам да гледам после в 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 някой знае ли къде може да се гледа он-лайн Нова на техния сайт когато и да пробвам все пише че нямали права дори по време на новините им питам тук защото ББ искам да гледам после в 20 http://freebgtv.com/page.php?23 http://bgtelevizia.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Милеви и Чипеви са номинирани. Вчера и в понeделник се загледах и се разцепих от смях. Боян е уникат! К'ви сте вие... Вие сте измислени... Айде гледайте си работата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Милеви и Чипеви са номинирани. Вчера и в понeделник се загледах и се разцепих от смях. Боян е уникат! К'ви сте вие... Вие сте измислени... Айде гледайте си работата... Е то по тази логика на всяко семейство трябва да му връчат такъв "документ", защото едва ли има родител, който да не е пляскал детето си никога ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Този Биг Брадър е пълен с пациенти. "Господари на ефира" ще им сипят с големяи черпак. ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Ъм...Тия помии нямат ли край!? Стига Big Brother-и и простотии... Долнопробно циркаджийство и промиване на мозъка...И тотално затъпяване от подобен род предавания. No Thanks... п.п Някой не беше ли казал да не гледаш у чуждата паница? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Ъм...Тия помии нямат ли край!? Стига Big Brother-и и простотии... Долнопробно циркаджийство и промиване на мозъка...И тотално затъпяване от подобен род предавания. No Thanks... п.п Някой не беше ли казал да не гледаш у чуждата паница? Такива коментари винаги ме изкушават, въпреки че се опитвам да се сдържам Я сподели ти с какво поумняваш? Щото аз не се чувствам особено затъпял след поредния епизод, напротив - чувствам се разтоварен от сериозния ден. (в моментите, когато мога да го гледам по телевизията, ако мога, не го точа от нета). Изхвърли телевизора (който очевидно имаш) и го замени с библиотека с класическа литература! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Такива коментари винаги ме изкушават, въпреки че се опитвам да се сдържам Я сподели ти с какво поумняваш? Щото аз не се чувствам особено затъпял след поредния епизод, напротив - чувствам се разтоварен от сериозния ден. (в моментите, когато мога да го гледам по телевизията, ако мога, не го точа от нета). Изхвърли телевизора (който очевидно имаш) и го замени с библиотека с класическа литература! Поздрави! А на мен ми е тотално тъпо и безинтересно...Не ме интересува особено чуждият сеир. Телевизия рядко гледам. И ненавиждам Биг Брадър наред с Турските сапунки. Чиста проба затъпяване и промиване на мозъци... И да, повече обичам да чета книги, он-лайн или обикновени, някаква информация или нещо и да обогатявам знанията си А като се пльосна с бирата пред телевизора печеля какво? Медиите да ми промиват мозъка??? No Thanks... Поздрави! П.П Против бирата нямам нищо против.Само да го изясня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Не знам как успявате да се разтоварвате с простотията, която се бълва от тоя биг брадър. Освен да се дразня на интелектуалното ниво, на което се намира обществото ни, от което и произтичат повечето проблеми в тая държава, друго не може да провокира това предаване! Предполагам, че има и хора, които го гледат и се кефят, че има и по-големи мизерници от тях самите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Разни хора, разни начини за разтоварване И все пак никой не е задължил някого да го гледа. Всеки има право на избор. Защо да се осъжда човека, който е избрал да го гледа? П.С. Това, че на някой му харесва да го гледа, не означава, че са мизерници Лично мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Разни хора, разни начини за разтоварване И все пак никой не е задължил някого да го гледа. Всеки има право на избор. Защо да се осъжда човека, който е избрал да го гледа? П.С. Това, че на някой му харесва да го гледа, не означава, че са мизерници Лично мнение Избор по телевизиите няма, Навсякъде боза, само че под различно име и търговска марка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Съгласен съм със всяка една дума от предното мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 "Бай Брадър Дебили" по "Господари на ефира" беше добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 В четвъртък ще вкарат нови 5 семейства. Да видим каква ще е новата партида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 явно доста е паднал рейтинга и сценаристите са спрели да си вярват за тяхната представителна извадка и се е наложило да вкарат по нормални семейства според мен с тези 5 трябваше да започне и после ако е тъпо да го наблъскат с тея диваци където са сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Кой ли не вкараха в това предаване... майки, бащи, приятели, а сега и любовница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Рейтинг, брат'чет...рейтинг...всичко е измислено и нагласено по числото 'пи' - нали трябва да те забавляват. Няма да се учудя ако някой ден възкресят и вкарат в къщата някой умрял роднина на някой от участниците. Не следя реалитито - познато ми е единствено от "Бай Брадър дебили", но и това ми е предостатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Не че аз го следя но жена ми ме уведомява редовно какво се случвало там. И случайно минавайки оттам хванах следното обяснение на нашия съгражданин Веселин което страшно ме развесели: - Как се справяте със стреса (или нещо такова) - Заставам на челна стойка и медитирам... ъъъ аз такова.... ъъъ съм 80% будист... ъъъъъъ шъ мъ 'звинявате ма главата ми е малко празна Ахахахаха скъсах се да се хиля - 80% будист другото е вятър. Бати пича кефи ме. Малко на дебил се прави но като го гледам само е леко флегматичен и се прави а не е. Не ги знам другите какви са обаче тоя е готин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 teia ot nova tolkova li sa go zakasali che chak im dadoha misia da praviat turski serial i liubovnici vkaraha taia vecher i bivshi sapruzi vkaraha triabvashe napravo v edin blok da go praviat ne v kashta i na vseki etaj da stoi niakoi bivsh primerno ako bloka e 10etaja na 1etaj da e liubovnika ot predi 10godini i taka malko po malko da se kachvat do poslednia kakto kaza midex samo niakoi umrial ne sa vkarali oshte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Да избират по-бързо между Колеви и Кузмови и да се свършва вече. Хах Кузмови с 68%, еми браво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Браво за Газката и жена му, единствено заради тях го следях предаването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.