D-Simon Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 De da mojeshe da mi tragne kompa trebe da mi e 5 pati po byrz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 De da mojeshe da mi tragne kompa trebe da mi e 5 pati po byrz <{POST_SNAPBACK}> igrata e luda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 igrata e luda <{POST_SNAPBACK}> Prav si a az igrah demoto na Chaos theory (tretata) i vapreki 4e e podobna na predi6nite dve o4akvam s netarpenie da izleze cqlata Splinter cell chaos theory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Някой, който е по-навътре в играта може ли да ми каже кво аджеба се иска в една мисия, в която трябва да спасяваш Henderson Airfield от жълтите. Значи вече в края на мисията трябва да си върна контрола над West AA guns, които са едни противовъздушни оръдия. Като ги завзема ми се появява нова цел- да пазя едни хангари. Обаче квото и да правя тия хангари ги разбиват и малко след това умирам... дава ми екрана, на който да натиснеш "fire", за да те пусне отначало. Ако пък избягам от оръдието и се скрия някъде пак ме убиват, само че падам на земята и картината става черно-бяла, точно все едно са ме ранили и изписва Objectice Completed, ама ква файда като ще умра след 5 секунди....плс хелп, че тая проклета мисия 30 пъти я играх, и не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 коя е последната мисия? минах една със самолети и след това отново ме хвърли на един плаж, който беше и в самото начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Някой, който е по-навътре в играта може ли да ми каже кво аджеба се иска в една мисия, в която трябва да спасяваш Henderson Airfield от жълтите. Значи вече в края на мисията трябва да си върна контрола над West AA guns, които са едни противовъздушни оръдия. Като ги завзема ми се появява нова цел- да пазя едни хангари. Обаче квото и да правя тия хангари ги разбиват и малко след това умирам... дава ми екрана, на който да натиснеш "fire", за да те пусне отначало. Ако пък избягам от оръдието и се скрия някъде пак ме убиват, само че падам на земята и картината става черно-бяла, точно все едно са ме ранили и изписва Objectice Completed, ама ква файда като ще умра след 5 секунди....плс хелп, че тая проклета мисия 30 пъти я играх, и не става Става става, иска много игра. Ако си спомням добре там се возиш в един джип, който обикаля летището и трябва да стреляш по самолетите. коя е последната мисия? минах една със самолети и след това отново ме хвърли на един плаж, който беше и в самото начало Това мисля беше края. Същия плаж е и в началото, където припадаш ранен и фактически се разказва цялата история. Играта е в края си и се събуждаш обратно там, за да приключи историята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayrelio Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Абе хора запецнах аре кажете как да мина мисията сас самолетите кадето аз трагвам да карам и отивам при моите хора и те обикалят в кръг и ги стрелят от доло и по едно време идва един китаиски самолет и тои почва да ме стреля кво да правя плсс помогнете щото вече неиздаржам 3 дена съм на тази мисия. А междудругото как да пусна ракетата от самолета ? И как мога на снаипера да овелича оптиката ? Минах мисията ! Превъртях я !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.