zlobil Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Така на 2 на 3 ... днеска е неделя мене ме мързи да правя квото и да е включително да си пусна филм който се чете. Понеже изгледах всички комедии и анимации с бг аудио които мога да се сетя тая зима реших да пусна 1 темичка някой ако се сеща за интересна комедия/анимация/приключение която е озвучена качествено да я сподели с нас Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Хубаво ще е да има тема за и филми/сериали с бг аудио... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Хълма на боровинките (Blueberry Hill) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Сваляй "Моите мили съседи", ако не си го гледал, почни от 1 сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 Добавям към колекцията изгледани и препоръчани : Hoodwinked Hot Shots 1 Hot Shots 2 Simpsons the movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
slan Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Някои сериали на филма "Сам вкъщи" с Маколи Кълкин ги има на български озвучено. Повечето, ако не всички, филми отпреди 1996 г. Видеотеките предлагаха само филми с български дублаж. Модата мина в България, в Русия си остана. В Германия и Швейцария филмите( на английски, френски и друг оригинален език) се озвучават дублажно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.