Jump to content
BulForum.com

CANON IXUS 75 ( SD750 DIGITAL ELPH for USA )

Recommended Posts

Здравейте ! Предлагам Ви едно бижу от CANON - модел IXUS 75 ( Европейската версия на SD750 Digital Elph ).

Прекрасен компактен фотоапарат ,подходящ за фотоси по всяко време и навсякъде - метален добре сглобен корпус ,добре оразмерен за здрав захват в ръка ,изчистен дизайн ,голям и ярък 3" дисплей ,добро и функционално разположение на бутоните , поддръжка на евтините и масови карти памет - SecureDigital (SD) ,издръжлива литиево-йонна батерия (NB-4L) и най-важното за което е създаден - прекрасни снимки и видео за класа си .....

Информация за модела в Интернет има достатъчно ,но аз да отбележа какво предлагам -

фотоапарат ,оригинална връзка за ръка ,оригинална батерия ( NB-4L ),оригинално зарядно за нея ( CB-2LVE ) с кабел за ел.мрежата ,памет 2 GB ,чисто нов кабел за връзка с PC и чисто нов неизползван твърд калъф на Case LOGIC ( платен е 15.00 лева ,но не побра апарата за който бе закупен ,като цената на която се предлага е 10.00 лева в случая ).

Апарата е в абсолютно изрядно техническо състояние .Визуално има забележки от нормална употреба по задния панел ( черен гланц ,който е нов 3 дена след покупка и дори в калъф се "нажулва" ) показани на една от приложените снимки .

Комплекта се намира в гр.Плевен ,но не е проблем чрез ЕКОНТ да достигне и до Вас с опция за предварителен преглед и тест на пратката .

Цената ,която смятам за уместна е (170.00) 160.00 лева ,като може да бъде редуцирана за сметка на калъфчето ( - 10.00 лева ) и /или кабела за трансфер на данни ( - 5.00 лева )- без тях цената е 155.00 лева .Понижение може да има и за сметка размера на паметта - с 512MB цената е 150.00 лева.

Реални снимки на фотото - http://cmdj7.snimka.bg/business/canon-ixus-75.484655.17887536

Моля за контакти ,въпроси ,мнения или поздравления да използвате лични или е-майл-а ми livanov@abv.bg

ПП. Имал съм 5 такива апарата ( IXUS 75 или SD 750 ) ,а този е шестият .И 5-те са в ръцете на мои познати ..... и петимата отклоняват майтапчийското ми предложение да им ги сменя с по нови модели сапунерки от други марки.... извода е за Вас ,а от мене е обещанието ,че закупилият това фото не би съжалявал и за стотинка от дадената сума ,както и аз ако не се продаде за нея ......

• 2 weeks later...

Нова цена за целият комплект - 160.00 лева със съответните намаления от предишния пост ...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...