Password Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Извинявам се ако това не е точното място на темата незнаех каде да пиша трябва ми програма коята отваря ехе фаилове искам да променя някои работи по 1 ехе фаил ако ми помогнете ще сам ви много благодарен мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Има си тема за подобни запитвания. ЛИНК Има си правила, които трябва да се прочетат. ПРАВИЛА Има си търсачка в случай, че не намираш подобна тема. ТЪРСЕНЕ PE Explorer Resource Hacker Само не ме питай как става, защото ще ти отговоря "трудно" и тогава няма да си доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Има си тема за подобни запитвания. В тоя форум си имаме всичко - и тема за запитвания, и тема за "рикуести", и търсачка, и правило номер 9 за ясните заглавия, и обяснения темите защо ги затваряме, и процентите за какво ги даваме, и нечетящи новобранци колкото щеш си имаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.