DIDO Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Работата е свършена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Мартин се казва момчето алпинист е 0899965363 на мен ми е вършил работи и съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Мартин се казва момчето алпинист е 0899965363 на мен ми е вършил работи и съм доволен А дали случайно не се занимава и с вертикални замазки (изолации)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 А дали случайно не се занимава и с вертикални замазки (изолации)? Ако ти трябва човек, който да прави,мога да разпитам. В тия среди съм все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 А дали случайно не се занимава и с вертикални замазки (изолации)? да занимава се и съм много доволен от работата му. и не само аз доста приятели го ползваха добро екипче ас и работят бързо, не като гадните мангали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil666.6 Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 А дали случайно не се занимава и с вертикални замазки (изолации)? Ако още търсите човек за полагане на топлоизолация, мога да предложа: Казва се Сашо, точен и коректен човек е. Има страхотни изпълнения, а и аз лично съм доста доволен ползвайки го за собствен ремонт и изолация. Доколкото знам работи само по алпийски способ, но мисля че правят монтаж и от скеле. Телефона е 0899863494. Дано да ти свърши работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 За да не отварям нова тема, реших да вдигна отново тази, тъй като по-горе и аз съм писал в нея, че търся подобен майстор. Досега нямах много резултат в търсенето, тъй като човекът, препоръчан от Grimjaur работи на няколко обекта и няма да е свободен дълго време ; другият препоръчан от devil666.6 се оказа, че е от София и изпълнява поръчки там ; с човека препоръчан от jijo99 говорих няколко пъти, той каза, че няма да може да започне поради ангажименти и обеща негов колега да ми се обади, което не е станало досега ; самосиндикално потърсих подобни услуги, но попаднах все на фирми, които изпълняват големи обекти (заводи, халета, комини и др.) и не се занимават с малки частни поръчки. Ако някой може да ми препоръча такъв човек, ще му бъда благодарен да ми даде координатите му на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIDO Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Аз намерих човек с автовишка и за 5-6 мин. си свърших работа. Ако автовишка ще ти свърши работа, мога да ти дам координатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 За да не отварям нова тема, реших да вдигна отново тази, тъй като по-горе и аз съм писал в нея, че търся подобен майстор. Досега нямах много резултат в търсенето, тъй като човекът, препоръчан от Grimjaur работи на няколко обекта и няма да е свободен дълго време ; другият препоръчан от devil666.6 се оказа, че е от София и изпълнява поръчки там ; с човека препоръчан от jijo99 говорих няколко пъти, той каза, че няма да може да започне поради ангажименти и обеща негов колега да ми се обади, което не е станало досега ; самосиндикално потърсих подобни услуги, но попаднах все на фирми, които изпълняват големи обекти (заводи, халета, комини и др.) и не се занимават с малки частни поръчки. Ако някой може да ми препоръча такъв човек, ще му бъда благодарен да ми даде координатите му на ЛС. Кажи за какво точно ти трябва - имам човек по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 @DIDO, само автовишка не ме оправя, тъй като ми трябва човек, който да свърши работата. @RaptoR, над прозореца на едното жилище (стената отвън) имам няколко пукнатини, които искам да оправя, по възможност локално всяка, а не да разбивам целия перваз по дължина и да го започна като цялостен ремонт. Извадих една снимка от нета и съм оградил с кръгче за ориентация къде точно са пукнатините и на кой "перваз" се намират. Единствената разлика от снимката е, че е на по-ниско (3-ти етаж), но местоположението е същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Много е важно покрива какъв е. Ако е такъв и има къде да се върже - веднага ще те свържа с него, точно тия дни съм го хванал за ушите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Много е важно покрива какъв е. Ако е такъв и има къде да се върже - веднага ще те свържа с него, точно тия дни съм го хванал за ушите. После го метни насам... щото имам за полагане един вертикален, 15 метров участък от аспирация, а с вишките на конкретното място се явява известен проблем.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Нямате грижи, той ми прави на мен всичко външно, а знаете какви чудни форми и прочее са при мене Покрай моя ремонт станахме приятели, продължавам да си го ползвам за всякакви подобни задачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Покривът е с керемиди, но има и комини, а ако тръгне да пада ще го лòвим отдолу. Давай координати на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ще ти дам, няма грижи, НО - на покрив с керемиди не може да се спусне с въжета, защото ще ти смачка олуците. Все пак един оглед си е нужен. Аз лично ще говоря с него по твоя въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.