ganef Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Здравейте, съфорумници! Някой случайно да знае дали някъде се продават непродадени броеве на списания на техническа тематика - HiComm, PcWorld, за телефони и т.н.. ? Не ми трябва цял архив, а по-скоро списания на по 2-3-4-5 месеца, които са все още актуални донякъде и са с по-ниска от коричната цена /1-2 лв е перфектно/. Някак си не ми се дават по 20-тина лв всеки месец, за да си ги взимам своевременно. Има една будка до кино Гео Милев, но там продават само стари Плейбой и др. подобни, които не преставляват кой знае ккаъв интерес за мен /нищо, че и след 100 години пак ще са актуални :)/. Едно време и на Централна гара в София продаваха по 1 лв разни циганета такива списания, ама не съм ходил там от.. не знам колко време вече. За Пловдив се отнася въпроса, ако някой не е разбрал . Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Старите списания се извземат обратно от доставчиците. Можеш да провериш на "Младежка", зад Областна администрация. Незнам как се казва точно фирмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Старите броеве на National Geographic примерно, се предлагат в онлайн магазинът им. Мисля, че ще е най-добре да пишеш на издателя на списанията и да ги питаш от къде може да се закупят старите им броеве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Старите списания се извземат обратно от доставчиците. Можеш да провериш на "Младежка", зад Областна администрация. Незнам как се казва точно фирмата. Тази на Младежка се казва "Куриер-5",обаче те връщат старите вестници и списания обратно на печатницата,поне преди време беше така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.