Jump to content
BulForum.com

Podarqvam majki kotenca s persiiska krav

Defender

Recommended Posts

Poneje jena mi e veterinaren lekar i sabira vsqkakvi gadinki izhvarleni ot mnogo lo6i hora ni se sabraha cqlo stado kotki :) Tarsqt se seriozni stopani za tezi mnogo mili sa6testva.Na 2 meseca sa,obezparaziteni s kulturni navici (akat i 4i6kat v pqsak "Bento")Mnogo sa galiovni i gotini.Podhodq6ti za doma.Molq da pi6at samo zainteresovani !

mnogo e qko az go vidqh i moga da potvyrdq

Defender da se griji6 za nego man :D

Batka ti li si hodil?Jena mi kaza 4e To6o e hodil ama tva ti li si ne znam :punk Za grijite- Nali vidq kolko sa golemi a sa samo na 2 meseca :) To persiiskata krav si kazva rabotata :P Kato znam 4e po no6tite sam hodil da gi hranq sas sprincovka palna s mlqko i stro6eni biskviti.Abe to si e napravo priklu4enie da ima6 jena veterinar deto ska4a na boi na vsqkakvi izrodi,koito si tormozqt haivan4etata :devil

• 2 weeks later...

Edin savet: shtot i az imam kote , v jilite mu te4e angorska kryv ;) mam4eto e bila 4istokryvna angorka. Ta na4i oshte ot malki gi nau4ete da drashtqt s noktito po dyrvo koeto ste si napraili specialno za tqh. Prai se lesno prosto okolo edno pyn4e tynko ovivate nqkakvo zdravo par4e ;) i kogato po4ne primerno da drashti po mebelite q premestvate do dryv4eto. Povqrvaite mi nqma da sgreshite ;) mojete da doidete da vidite rybotete na mebelite ni :) se edno mishki sa gi ryfali. I gi u4ete da qdat vsi4ko i nikoga ne preminavaite na konservi za pove4e ot edna sedmica shtot koteto svikva i poi4e neshte da qde druga hrana. Moita patronka ve4e ne qde ni6to osven konservi, dori i pyrjoli otkazva

Taka poneje Amigo se e otkazal ot ednoto a Itzo e vzel ostana o6te edno,koeto e mnogo tajno i ne mu se sedi sami4ko :) Ina4e e krotan4e s mnogo simpati4na fizionomiq i garantiram 4e nqma da pravi beli ;)

Koteto e s higienni navici,obezparaziteno i se e hraneno mnogo dobre.

Prizovavam tezi ,koito iskat da si vzemat kote da vzimat po nai-barziq na4in 6toto haivan4eto ne zaslujava da jivee na vila.Prekaleno e kultivirano

Pobarzaite i storete dobrina za haivana

Offtopic

Доколкото разбрах на някой жена му е ветеринар и искам да попитам вярно ли е че хапчетата против разгонване били много вредни за котето?

Za hap4etata ne znam ,no se slagat edni injekcii deto traqt mislq 4e okolo 6 meseca i sa napalno bezvredni.Stava vapros za jenski kotki.Za kotaraci mislq 4e nqma hap4eta ili pak vi lajat kato vi gi prodavat.Tam spasenieto e kastraciq.Za okolo 12-15 lv koteto ti e zdravo i ne pravi beli .koito miri6at i sled 10 godini

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...