Defender Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Poneje jena mi e veterinaren lekar i sabira vsqkakvi gadinki izhvarleni ot mnogo lo6i hora ni se sabraha cqlo stado kotki Tarsqt se seriozni stopani za tezi mnogo mili sa6testva.Na 2 meseca sa,obezparaziteni s kulturni navici (akat i 4i6kat v pqsak "Bento")Mnogo sa galiovni i gotini.Podhodq6ti za doma.Molq da pi6at samo zainteresovani ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Бих си взел ама имам 6!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 imat li si pic iskam da si izbera nai qkoto:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 4, 2004 Author Share Posted June 4, 2004 Napravo 6te zaveda da gi vidi6 a i da ti dadat pove4e info.Ostanaha samo 2 kato ednoto e bqlo -4erno s dalag kosam.Kakto kazah persiiska krav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 aide man koga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 mnogo se radvam kogato vidia podobni temi i osobeno meraklii da si vzemat jivotinki vkyshti bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 i az se radvam ako namerq nqkade takiva qki jivotinki freeware:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 А иначе снимки на котенцата има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 6, 2004 Share Posted June 6, 2004 az sym navit i o6te neznam kak da ida da si vzema q drasni edin pm man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 Nqmat pic nali vi pisah 4e 6te vi zaveda napravo da si izbirate Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Iskam da vzema edno ako vse o6te ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itzo Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 dai koordinati ili gsm iskam i az da si vzema kotence ili napravo mi pishi PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 Ostanalo e samo 1 4erno-bqlo kotence.Mnogo e krotko bih kazal zaspalo )Idealno e za v ka6ti.Ne mu se pravqt beli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 mnogo e qko az go vidqh i moga da potvyrdq Defender da se griji6 za nego man Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Ако трябва да додим да го щракнеме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 mnogo e qko az go vidqh i moga da potvyrdqDefender da se griji6 za nego man Batka ti li si hodil?Jena mi kaza 4e To6o e hodil ama tva ti li si ne znam Za grijite- Nali vidq kolko sa golemi a sa samo na 2 meseca To persiiskata krav si kazva rabotata Kato znam 4e po no6tite sam hodil da gi hranq sas sprincovka palna s mlqko i stro6eni biskviti.Abe to si e napravo priklu4enie da ima6 jena veterinar deto ska4a na boi na vsqkakvi izrodi,koito si tormozqt haivan4etata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itzo Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 mmm kotenceto si struva mnogo e igrivko, blagodari na jena ti i ot men .... mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Edin savet: shtot i az imam kote , v jilite mu te4e angorska kryv mam4eto e bila 4istokryvna angorka. Ta na4i oshte ot malki gi nau4ete da drashtqt s noktito po dyrvo koeto ste si napraili specialno za tqh. Prai se lesno prosto okolo edno pyn4e tynko ovivate nqkakvo zdravo par4e i kogato po4ne primerno da drashti po mebelite q premestvate do dryv4eto. Povqrvaite mi nqma da sgreshite mojete da doidete da vidite rybotete na mebelite ni se edno mishki sa gi ryfali. I gi u4ete da qdat vsi4ko i nikoga ne preminavaite na konservi za pove4e ot edna sedmica shtot koteto svikva i poi4e neshte da qde druga hrana. Moita patronka ve4e ne qde ni6to osven konservi, dori i pyrjoli otkazva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itzo Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Shte mu napravq oshte utre, mersi za syveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 Taka poneje Amigo se e otkazal ot ednoto a Itzo e vzel ostana o6te edno,koeto e mnogo tajno i ne mu se sedi sami4ko Ina4e e krotan4e s mnogo simpati4na fizionomiq i garantiram 4e nqma da pravi beli Koteto e s higienni navici,obezparaziteno i se e hraneno mnogo dobre. Prizovavam tezi ,koito iskat da si vzemat kote da vzimat po nai-barziq na4in 6toto haivan4eto ne zaslujava da jivee na vila.Prekaleno e kultivirano Pobarzaite i storete dobrina za haivana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Offtopic Доколкото разбрах на някой жена му е ветеринар и искам да попитам вярно ли е че хапчетата против разгонване били много вредни за котето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 18, 2004 Author Share Posted June 18, 2004 Za hap4etata ne znam ,no se slagat edni injekcii deto traqt mislq 4e okolo 6 meseca i sa napalno bezvredni.Stava vapros za jenski kotki.Za kotaraci mislq 4e nqma hap4eta ili pak vi lajat kato vi gi prodavat.Tam spasenieto e kastraciq.Za okolo 12-15 lv koteto ti e zdravo i ne pravi beli .koito miri6at i sled 10 godini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.