Jump to content
BulForum.com

Help: Win2003

Recommended Posts

Често ми се случва инсталиращите се програми да не искат да тръгнат на Win2003. Чудя се има ли някакъв начин (Registry or smthng) да се излъже че не съм с 2003 а с XP да речем. Другия вариант с инсталиране на XP е ясен, въпроса е дали има мързелив начин... ?

Тук http://www.tolkuchka.dsip.net/index.php?showtopic=1577 (поста на Yurkesha) пише, че уж може да се обърне на workstation (не само да изглежда, а и да си загуби сървърната функционалност), но не съм го пробвал. Ако ти се играе мож' да пробваш...

Има complatibility mode, но така лъжеш само EXE-то, но не и като цяло играта

Аз имам много проблеми със стари игри, но от Win2003 не се отказвам, просто е най-стабилен Виндоус до сега

Damn Right! :punk

И аз пробвах с complatibility mode но уви - явно нещо друго проверява за версията Сега се мъча да си сложа 98-ца, но нали C-то ми е на NTFS и тя горката не ще...

Абе минах през всички кръгове на ада. Пробвах да създам MS-DOS Boot Partition обаче под 2003 работи само Acronis-a той пък не моге да създава FAT-32 партишъни от логически дялове. След това при многобройните опити да създам Unformated дял, накрая успях, но като не можах да го изкарам с буква, се опитах да го изтрия от diskmgmt.msc и така си изтрих целия 25ГБ дял в който са ми всички сорсове, снимки и жизненоважни неща... Препотих се! Живота ми мина на бърз кадър пред очите. Нямах даже ICQ с което да извикам за помощ.

Добре че се разрових из нета и открих че хората са измислили Recovery програмка, малка и сладка тя ми върна радостта :)

Сега обаче след хиляди проблеми и решения съм отново на изходно положение: Все още си имам NTFS дял, все още не мога да си кача 98-ца и все още програми и гри ми пищят че искат XP.

Еееееееееееееееееееееееееееххххххх :( мъка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...