sMARTBomber Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Често ми се случва инсталиращите се програми да не искат да тръгнат на Win2003. Чудя се има ли някакъв начин (Registry or smthng) да се излъже че не съм с 2003 а с XP да речем. Другия вариант с инсталиране на XP е ясен, въпроса е дали има мързелив начин... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 slagai XP po dobre e , s 2003 imah pone az problemi s driverite na video kartata, instalirat se no ne rabotat kakto trqa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 Не става въпрос кое е по-добро. Бил см с XP много време и съм по-доволен (в пъти) от 2003. Въпроса е зададен по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 man koe ne iska da ti trygne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 man koe ne iska da ti trygne? True Crime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 ami man nqkoi igri4ki naistina neiskat da trygnat do sega samo nfs4 i speedway ne mi e trygvalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 ami man nqkoi igri4ki naistina neiskat da trygnat do sega samo nfs4 i speedway ne mi e trygvalo не че ми помагаш ама 10х за инфото все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Тук http://www.tolkuchka.dsip.net/index.php?showtopic=1577 (поста на Yurkesha) пише, че уж може да се обърне на workstation (не само да изглежда, а и да си загуби сървърната функционалност), но не съм го пробвал. Ако ти се играе мож' да пробваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 Има complatibility mode, но така лъжеш само EXE-то, но не и като цяло игратаАз имам много проблеми със стари игри, но от Win2003 не се отказвам, просто е най-стабилен Виндоус до сега Damn Right! И аз пробвах с complatibility mode но уви - явно нещо друго проверява за версията Сега се мъча да си сложа 98-ца, но нали C-то ми е на NTFS и тя горката не ще... Абе минах през всички кръгове на ада. Пробвах да създам MS-DOS Boot Partition обаче под 2003 работи само Acronis-a той пък не моге да създава FAT-32 партишъни от логически дялове. След това при многобройните опити да създам Unformated дял, накрая успях, но като не можах да го изкарам с буква, се опитах да го изтрия от diskmgmt.msc и така си изтрих целия 25ГБ дял в който са ми всички сорсове, снимки и жизненоважни неща... Препотих се! Живота ми мина на бърз кадър пред очите. Нямах даже ICQ с което да извикам за помощ. Добре че се разрових из нета и открих че хората са измислили Recovery програмка, малка и сладка тя ми върна радостта Сега обаче след хиляди проблеми и решения съм отново на изходно положение: Все още си имам NTFS дял, все още не мога да си кача 98-ца и все още програми и гри ми пищят че искат XP. Еееееееееееееееееееееееееееххххххх мъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.