Crazy_Hamster Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 От скука се зарибих по тази игричка и понеже знам, че форума има тенденция да се заплесва по такива браузерни хави викам да я споделя. http://www.lordofultima.com В момента е отворена бета. Има досто подобни игрички из нета, но аз залагам големи надежди на тази, понеже се разработва от ЕА Phenomic. Аз съм на Бета 1. Приятна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Записах се, направих си alliance в World 3, в момента сме на 13-то място... Има интересни моменти в играта, ама много пада сървъра. Да видим... Ако искаш ела на тоя сървър и ми пиши да те поканя в съюза. Ника ми е KaiZen, съюза е Malazan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 Аз играя от повече от седмица вече и имам град 2464 точки. Ако има ресет или нещо такова ще се съберем на едно място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 дънджъните от 1ви левъл трудни ли са ? с колко маймуни мога да го рейдна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Препоръката е за 5 броя, но по-добре прати 10 поне. Само че е много спорна файдата от тия 1-во ниво дънджъни. Много малко ресурс дават. След малко ще пусна на един 2-ро ниво да видим. Тия от моя алианс разправят, че под 3-то ниво дънджъни файда няма да се райдват. И също така пращай на вълни войниците, щото има лимит на ресурса , който можеш да вземеш от един дънджън за една атака. Демек, ако имаш 50 войника, прати 5 атаки по 10 войника, една след друга, отколкото една атака с 50-те войника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 E как за една седмица 2500 точки?! Аз явно не правя нещо както трябва. Я дайте малко акъл! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.