Jump to content
BulForum.com

Продавам дъно: P5Q PRO (P45)

Recommended Posts

Здравейте,

Продавам дънна платка ASUS P5Q PRO, закупена е на 07/07/08 с 36 месеца гаранция. Можете да видите подробна информация и ревю на дъното на линка.

Продавам е защото ще минавам към i3. Дъното е с остаъчна гаранция повече от година.

Не съм имал никакви проблеми с дъното, на клок се представя сравнително добре 450FSB (1,3v FSB и 1,3v NB).

Намерих цена на нова в п*з*рув*й.бг: 244лв затова моята цена е следната:

244*0,833(ДДС) - 203,33лв * 0,8(защото е втора употреба) - 163лв

От Пловдив съм, за странаа пращам с куриер (еконт, спииди) за сметка на получателя (около 11-12лв).

За конакти: skype: xeforce3, 0883366053 - Михаил

Поздрави,

Здравейте,

Продавам дънна платка ASUS P5Q PRO, закупена е на 07/07/08 с 36 месеца гаранция. Можете да видите подробна информация и ревю на дъното на линка.

Продавам е защото ще минавам към i3. Дъното е с остаъчна гаранция повече от година.

Не съм имал никакви проблеми с дъното, на клок се представя сравнително добре 450FSB (1,3v FSB и 1,3v NB).

Намерих цена на нова в п*з*рув*й.бг: 244лв затова моята цена е следната:

244*0,833(ДДС) - 203,33лв * 0,8(защото е втора употреба) - 163лв

От Пловдив съм, за странаа пращам с куриер (еконт, спииди) за сметка на получателя (около 11-12лв).

За конакти: skype: xeforce3, 0883366053 - Михаил

Поздрави,

Извиняваи ама в наи добрия случаи трябва да е 70% от цената на нова дънна платка а иначе успех с продажбата

Извиняваи ама в наи добрия случаи трябва да е 70% от цената на нова дънна платка а иначе успех с продажбата

Благодаря за корекцията!

Хора без никакъв интерес е задължително да не пишат!!!

Поздрави,

• 2 weeks later...

Здравейте,

Дъното е продадено,

Моля темата да бъде затвора,

Благодаря на всички за проявения интерес,

Поздрави,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...