XeForce3 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Така да кажа е не знам абсолютно нищо за колата, на някаква познат на баща ми е. Информацията която ми е дадена е следната: Пробег 130000 Ауди 80 Б4 '93, всички екстри, тъмнозелен металик, цeна 6900 лв. За повече информация: 032/95-62-78 - Панови Това е всичко което знам ако някой се интересува за нещо конкретно да пита на телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Ауди 80 Б4 '93 Само за уточнение: Не е ли само Ауди 80 или само Ауди Б4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 доколкото знам се води Ауди 80 тип В4, това са едни малко по-спортно изглеждащи ааудита, според мен много добра кола. А този приятел на баща ти не е ли дал информативно някаква цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 доколкото знам се води Ауди 80 тип В4, това са едни малко по-спортно изглеждащи ааудита, според мен много добра кола. А този приятел на баща ти не е ли дал информативно някаква цена? Каквото ми е дадено съм го написал, той трябваше да кажи, на колко километра е, колко кубика и такива подробности. ПОне аз първо от това се интересувам. Обадете се който се интересува и питайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 доколкото знам се води Ауди 80 тип В4, това са едни малко по-спортно изглеждащи ааудита, според мен много добра кола. А този приятел на баща ти не е ли дал информативно някаква цена? ne e po sportno a prosto e po-nov model ot 80 ima razlika vav stopovete i farovete i malko v broniite Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 razlikata nai su6testvenata e 4e na b4 re6etka i predniq kapak sa na edno, a na 80 predniq kapak se vdiga bez re6etkata i malko drugi podobreniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 razlikata nai su6testvenata e 4e na b4 re6etka i predniq kapak sa na edno, a na 80 predniq kapak se vdiga bez re6etkata i malko drugi podobreniq. И в капака на багажника има разлика на 80 е по объл, докато на Б4 е малко по правоъгълен Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Audi 80 B4 Audi 80 B4 (otzad) Audi 80 Audi 80 (otzad) Eto snimki da napravite razlika na dva modela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 За да иам успех обявата тук, нека да даде някаква базова цена човека.. така с телефони, може и като фанеш вестника и да звъниш наред.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 zna4i razlikata bezdu 80 i 80-b4 oe osven v stopovete i v bronite i v dvigatelq b4 sa sled 93 godina i sa s dvikatel na a4 a skupe na 80 za tova e b4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Така да кажа е не знам абсолютно нищо за колата, на някаква познат на баща ми е. Информацията която ми е дадена е следната: Ауди 80 Б4 '93, всички екстри, тъмнозелен металик, цяна по споразомение. За повече информация: 032/95-62-78 - Панови Това е всичко което знам ако някой се интересува за нещо конкретно да пита на телефона. Pitai ako moje kvi pari mu iskat i snimka ako moje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 Снимка няма, исканата цена е 6900 лв (според мен е много, но не аз продавам ) И още колата е на 130000 км - това е новото което научих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.