niko Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Имам две мишки-едната ТСМ-безжична-оптична, свързана на USB, другата A4Tech WOP-35 вързана на PS2 и съм сложил драйверите на безжичната. От време на време безжичната спира да работи/след 10-15минути пак тръгва/ - просто все едно я няма,а WOP-чето работи безотказно.Дали проблема е заради това , че са две мишки или пък нещо в драйверите ? Със Windows XP Pro SP2 съм,ако това има значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 a kuf e smisala ot dfe mishki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 не си пречат 2 мишки според мен - аз доста време карах с A4Tech RFW-5 безжична PS2 + Logitech оптична USB и не съм имал никакви проблеми, по-скоро нещо TCM-мишката се ебава, пробвал ли си само с нея дали ги има същите проблеми ? AGENT_ORANGE, смисъла е като ти свършат батериите на безжичната и ако тя е от този тип дето нямат докинг станция за зареждане ами трябва да ги вадиш батериите и да ги слагаш в зарядно, тогава става дълга и широка... затова е добре да имаш още една мишка в готовност... освен това при доста изхабени батерии съм забелязал че безжичната мишка става за нормална работа но не става за прецизни малки движения - да речем ако правиш нещо в програма за рисуване, в такива случаи ти се притича на помощ втората мишка, а пък след като си свършиш прецизната работа, можеш да се върнеш към безжичната мишка защото аз я предпочитам за ежедневна работа - дет са вика в една реклама на Levi's : "Freedom to move!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 като е само безжичната пак така прави, тоя номер с двете мишки съм го направил и в къщи и на работата, и на двете РС-та прави едни и същи номера./с едни и същи модели/ Иначе за смисъла - радиото стои на масата за дистанционно, другата си е на бюрото на РС-то-това в къщи, а на работата между всички бумаги по бюрото безжичната си е направо необходимост, при положение , че някой път не мога да си намеря дори клавиатурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|@| Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 I az imam takava TCM mishka, ama neshto ne i raboti kakto triabva priemnika mozesh li da dadesh link za drajvera deto kazvash che si go instaliral, da vida dali shte trugne mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Аз съм инструктор по counter-strike задължително трябват 2-мишки ЕДИТ: По темата, няма никакъв проблем да са две, даже и повече може да сложиш на USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/*Dri...l.mouse.205978/ Това са драйверите Като пробваш пиши как е да знам дали е от мишката или да търся другаде проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenohack Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Имам две мишки-едната ТСМ-безжична-оптична, свързана на USB, другата A4Tech WOP-35 вързана на PS2 и съм сложил драйверите на безжичната.От време на време безжичната спира да работи/след 10-15минути пак тръгва/ - просто все едно я няма,а WOP-чето работи безотказно.Дали проблема е заради това , че са две мишки или пък нещо в драйверите ? Със Windows XP Pro SP2 съм,ако това има значение. PROBLEMA E OT TCM-A! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 PROBLEMA E OT TCM-A! Което ще рече ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 А сигурен ли си че батерията е заредена? Щото и аз съм с ТСМ мишка, и като отслабнат батериите прави то4но това - спира - провери дали свети лазера, щото в този режим бутоните си работят - просто искат по-малко ток и по-ниско напрежение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Да питам, тея безжичните мишки имат ли майки, включени към порта на компютъра или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Което ще рече ??? 4e TCM sa boklutsi ... i imam mnogo primeri ako te interesuvat moga da napisha edin roman otnosno priateli izlugani ot efteniite na TCM Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/*Dri...l.mouse.205978/Това са драйверите Като пробваш пиши как е да знам дали е от мишката или да търся другаде проблема az imam TCM mishka,kupih si ia predi 3 dni,hvashta do 2-3metra i go slojih toia driver,obache ima dva butona ot liavata strana na paleca i nemoga da gi pusna,iavno ne e tochnia driver.Mejdu drugoto ne sum imal tolkova burza mishka,mnogo me kefi,otdavna mechtaia za takava Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Имам две мишки-едната ТСМ-безжична-оптична, свързана на USB, другата A4Tech WOP-35 вързана на PS2 и съм сложил драйверите на безжичната.От време на време безжичната спира да работи/след 10-15минути пак тръгва/ - просто все едно я няма,а WOP-чето работи безотказно.Дали проблема е заради това , че са две мишки или пък нещо в драйверите ? Със Windows XP Pro SP2 съм,ако това има значение. Po princip bezgi4nite mi6ki i klawiaturi wlizat w standbay regim ako ne se raboti s tiah 5-10min i e wuzmogno da ti e takuw i twoia slu4ai.Pri natiskaneto na koi dae buton na mi6kata tr da se aktiwira otnowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 А сега искам да си свържа две клавиатури, една жична и втора безжична мултимедийна(TCM), обаче и двете са с PS2 и едната няма къде да се включи. Има ли накакъв начин с фабричен разклонител или нещо подобно, или преубразувател от PS2 на USB и ако няма мога ли да ги свържа с поялника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 А сега искам да си свържа две клавиатури, една жична и втора безжична мултимедийна(TCM), обаче и двете са с PS2 и едната няма къде да се включи.Има ли накакъв начин с фабричен разклонител или нещо подобно, или преубразувател от PS2 на USB и ако няма мога ли да ги свържа с поялника <{POST_SNAPBACK}> zemi si prehodnik pyk dano da stane ps2<->usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 а от къде да го купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Navsiakade po komputernite firmi gi ima! Mislia,4e sam vijdal v Smart Sistems i Computer+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Navsiakade po komputernite firmi gi ima!Mislia,4e sam vijdal v Smart Sistems i Computer+. ходих до компътър + ама там ми казаха че такова нещо няма.За сметка на това ми предложиха да си купя клавиатура с USB.Само че не знам като е на USB-то дали ще иска драйвери , че тогава ще си пречат с безжичната. Пък и не виждам защо да не си направя моята с поялника ,след като съществува клавиатура с такъв вход.Ако някой има схемата на прехода нека да даде линк .Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Аз също съм с 2 мишки и нямам никакъв проблем. Ената е оптична USB, а другата е PS/2. даже съм слагал 2 USB и една PS/2 и пак нямам проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted December 4, 2004 Author Share Posted December 4, 2004 Аз също съм с 2 мишки и нямам никакъв проблем. Ената е оптична USB, а другата е PS/2. даже съм слагал 2 USB и една PS/2 и пак нямам проблеми. това го разбрах, проблема беше от самата мишка , сега става въпрос за клавиатури Писах в тази тема за да не отварям нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 аз пък не мога да разбера смисъла от цялата работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 I az sam sas bezjichna TCM na USB i obiknowenna i niamam problemi i dwete rabotjt, prosto ne triabwa da se slaga draiwera na TCM-skata i wsichko si e OK.XP-to samo si razpoznawa tazi na USB-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.