Jump to content
BulForum.com

Търся да закупя папагалче Розела,

Recommended Posts

Здравейте , търся да закупя папагал Розела , миналата година купих от тук мъжко , но е много самотно по цял ден стой пред едно огледало и си пее само . Мисля , че му трябва компания .

За предпочитане от Пловдив , но може и от други градове , цена за правилата 10 лв.

за контакти тук на лс, по поща : onemen@abv.bg skype -aleksiaruseva / 0895420848

Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне!

Аз от есента имам двойка розели. Наистина са много симпатични и красиви птички.

Но, определено започваме да имаме проблеми с тях. Когато птиците са две, те са многократно по-шумни и кресливи от това да е една. Наблягам на думата "многократно"!!!

Често се закачат една със друга, даже се и сборичкват от време на време.

Сутрин започнаха все по-рано и рано да се будят (по това време на годината - още преди 7 часа ), а свиренето и крякането съвсем не са със малки децибели. Покриването на клетката за сега дава само частичен резултат, защото явно клетката трябва да много добре светлоизолирана, за да поспим всичките още малко, особено събота или неделя. Надявам се със лятното часово време да се пооправи този проблем, но....ще видим как ще се справяме през лятото, може да се наложи да ги оставяме на тъмно в банята, хахахаха.

Освен това, когато са папагалите са два, те се дресират и свикват с човек далеч по-трудно, защото се занимават предимно една със друга и си правят компания.

Все пак - успех, твоите пернати може да се случат и по-хрисими!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...