Curunir Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Това не е толкова тест, колкото е забавен колаж, но е направен от човек с талант и усет и смятам, че е забавен. Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Това не е толкова тест, колкото е забавен колаж, но е направен от човек с талант и усет и смятам, че е забавен. Enjoy! Не мога да се сетя точно първите кои са, вампира и онзи до него! И ти от кога мина пак на ретро игри "пойнт и клик" по-точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Това ми е дежа вю май. Ся малко ми се спи, така че ще се пробвам само на първите 3 реда. Типчетата с бирата- нямам идея, тоя грозния с табелката за ветровете ми е познат, балеринката също. После следват: Дюк Нюкъм, Сириъс Сам, пичката от Secret Files: Tunguska. 2-ри ред: Или Republic или някво мизерно тайкунче, смятам, че е първото, Хитман, някоя от игрите за Шерлок Холмс, тоя заека го забравих как се казва, матрицата, мадамата от beyond good and evil, S.W.I.N.E., Black & White, тук пропускам бая, Бомбърман, Грим Фанданго и... долу Metal gear solid. Ае, толкова за днес, утре останалите :Д. Лека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Начиии... леки корекции Мадамата е от Сиберия, Тунгуска излиза след 2005. Детектива не е Шерлок, а Lewton, детектива от Discworld Noir. И едрото прасе е по-вероятно да е от Duke Nukem, защото е с полицейска, не с военна униформа. А Грим Фандангото е заобиколено отляво и отдясно от две от най-лютите и готини стратегии евъъъъъър. За едната Раптора ще те бие, че не си я познал, за другата аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Артас както винаги цепи мрака Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Тая картинка не я ли пуска преди време? Даже май бяха 2. Я си разгледай темите от 10.2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.