Jump to content
BulForum.com

Prodavam Switch

Recommended Posts

markata e QUBS.Izgorq mi adaptera.taka 4e e bez adapter.No switcha si raboti. Cena 15lv.

I s kakwo shte dokajesh 4e raboti ?Pri kakwi obstoqtelstwa izgorq adaptera? Na kolko volta adapter e nujen i s kakyw nakraynik ?

Mi probvah go s adaptera na modema mi i si ba4ka.Kolkoto do adaptera ne znam kakvo mu stana prosto sprq da ba4ka.Adaptera e 12V.Ako iska6 vi6 snimkite.ot zad ot gore

Dawam 12 kinta .

Ako dade6 15 ti go davam vednaga.In4e 6a iz4akam 1 sedmica i ako nqmam po dobri oferti ot tvoqta 6te ti go prodam.Taka 4e 6te te imam v predvid.Ako si suglasen prati PM.

CrazyCS predloji 13lv.V momenta 4akam po-dobri predlojeniq.Ako nqma takiva switcha otiva pri CrazyCS

@Svetlan predloji 15lv i sigurno 6te go prodam na nego.No ako nqkoi dade pove4e 6te si pomislq.

...Izgorq mi adaptera....

<Offtopic>

След като даде и снимки,съм 90% сигурен че някой от LAN ще си познае суича :devil

</Offtopic>

<Offtopic>

След като даде и снимки,съм 90% сигурен че някой от LAN ще си познае суича  :devil

</Offtopic>

Kakuv LAN we?

Май иска да ти намекне, че си го свалил от някои блок.. тия суичове на LanGame =P

Суичовете дето ги ползват са голи т.е. само платки, така че споко. ;)

Awe kuv Lan Game,kvi blokove,kvi 5lv we? :confused Prosto predi imah mreja s edni susedi no tui kato az si prekarah internet se otkazah ot taq mreja oba4e sq se razpadna i prodavat switcha(Demek ne prodavam az switcha a te.prosto az postvam topica 6tot te nqmat IT)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...