midas Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Оборудването е чисто ново. купих го преди около месец, като ми трябваше само картата, т.е. включва всичко без нея. Приемникът е Digitavio S1 CX и работи само с малките карти. ЕДИТ: Да, забравих... 45лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ако сложиш и цена........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooster Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Оборудването е чисто ново. купих го преди около месец, като ми трябваше само картата, т.е. включва всичко без нея. Приемникът е Digitavio S1 CX и работи само с малките карти. ЕДИТ: Да, забравих... 45лв Става ли за свободните програми от Хот Бърд?Не е ли кодиран към АйТиВи?Може ли да работи без картата? Ако да купувам го.Пиши на ЛС да уточним.Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanxxx Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 кой град Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Става ли за свободните програми от Хот Бърд?Не е ли кодиран към АйТиВи?Може ли да работи без картата? Ако да купувам го.Пиши на ЛС да уточним.Поздрави. ВЪЙ... Сега ще ме карате да го отварям, за да го тествам ли ... Предложих на ЛС да го дам с 1 седмица мъни бак, за да го пробва къде и как работи. Ако има желаещи, да пишат на ЛС. Аз в момента нямам време да го тествам. Иначе съм от Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDT02 Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Взимам го за 45 лв. Остави телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 ВЪЙ... Сега ще ме карате да го отварям, за да го тествам ли ... Предложих на ЛС да го дам с 1 седмица мъни бак, за да го пробва къде и как работи. Ако има желаещи, да пишат на ЛС. Аз в момента нямам време да го тествам. Иначе съм от Пловдив. Антена има ли ? Или е само приемника ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 Антена има ли ? Или е само приемника ? Има чиния с всичките си глупости там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesomeso Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Оборудването продава ли се или само се трупат постове.Никъде в обявата не пише ,че е само за Пловдив...,а отговор на ЛС вече 5 дена няма . Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 Оборудването продава ли се или само се трупат постове.Никъде в обявата не пише ,че е само за Пловдив...,а отговор на ЛС вече 5 дена няма . Ми ако искаш мога да ти го пратя без чинията.Ти беше писал че ако ми се занимава да му го пратя. на мен да пращам цяла чиния не ми се занимава и за това въобще не ти отговорих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDT02 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Здравей Мидас, Взимам ти оборудването (чиния, стойка, приемник) за 45 лв. Дай някакви координати и да се разберем допълнително. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 Продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.