Jump to content
BulForum.com

Продавам оборудване за ITV Partner

Recommended Posts

Оборудването е чисто ново. купих го преди около месец, като ми трябваше само картата, т.е. включва всичко без нея.

Приемникът е Digitavio S1 CX и работи само с малките карти.

img0001lr.th.jpg

img0002hg.th.jpg

ЕДИТ: Да, забравих... 45лв

Оборудването е чисто ново. купих го преди около месец, като ми трябваше само картата, т.е. включва всичко без нея.

Приемникът е Digitavio S1 CX и работи само с малките карти.

img0001lr.th.jpg

img0002hg.th.jpg

ЕДИТ: Да, забравих... 45лв

Става ли за свободните програми от Хот Бърд?Не е ли кодиран към АйТиВи?Може ли да работи без картата?

Ако да купувам го.Пиши на ЛС да уточним.Поздрави.

Става ли за свободните програми от Хот Бърд?Не е ли кодиран към АйТиВи?Може ли да работи без картата?

Ако да купувам го.Пиши на ЛС да уточним.Поздрави.

ВЪЙ... Сега ще ме карате да го отварям, за да го тествам ли :)... Предложих на ЛС да го дам с 1 седмица мъни бак, за да го пробва къде и как работи. Ако има желаещи, да пишат на ЛС. Аз в момента нямам време да го тествам. Иначе съм от Пловдив.

ВЪЙ... Сега ще ме карате да го отварям, за да го тествам ли :)... Предложих на ЛС да го дам с 1 седмица мъни бак, за да го пробва къде и как работи. Ако има желаещи, да пишат на ЛС. Аз в момента нямам време да го тествам. Иначе съм от Пловдив.

Антена има ли ? Или е само приемника ?

Оборудването продава ли се или само се трупат постове.Никъде в обявата не пише ,че е само за Пловдив...,а отговор на ЛС вече 5 дена няма :unsure: .

Оборудването продава ли се или само се трупат постове.Никъде в обявата не пише ,че е само  за Пловдив...,а отговор на ЛС вече  5 дена няма :unsure: .

Ми ако искаш мога да ти го пратя без чинията.Ти беше писал че ако ми се занимава да му го пратя. на мен да пращам цяла чиния не ми се занимава и за това въобще не ти отговорих.

Здравей Мидас,

Взимам ти оборудването (чиния, стойка, приемник) за 45 лв.

Дай някакви координати и да се разберем допълнително.

Поздрави.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...