GeorgeCh Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Темата е за затваряне. За повече информация ето брошурата: kappa_05_1-4.pdf Ако някой си хареса някоя от чантите, но няма достатъчно точки, мога да помогна За момента имам 60 броя. Ако нямате метро карта, мога да съдействам и за самата покупка. Цена 0,50лв за точка. За количества цената търпи и коментар. Точките вече не се продават, а се подаряват! На който му трябват да идва с едно PVC бира в ръцете и да взема колкото му трябват ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 18, 2010 Author Share Posted March 18, 2010 Промоция: 20 броя - 8лв. 40 броя - 15лв. 60 броя - 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosimiss Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Искам да си взема 60 точки, ако са все още валидни като оферта Как ще се разберем? Аз съм от Варна, ако става по пощата със запис ще е супер. Нова съм тук и не съм ориентирана как става Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosimiss Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Все още не съм се отказала и имам нужда от тези метро стикери за промоцията на Каppa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 Все още не съм се отказала и имам нужда от тези метро стикери за промоцията на Каppa. Офертата е валидна. Сори, но чак днес забелязах, че е писано в темата. Пратил съм повече информация с лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didiiii Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Промоция: 20 броя - 8лв. 40 броя - 15лв. 60 броя - 20лв. може ли и аз да взема 20 точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 може ли и аз да взема 20 точки Ако не се обади до утре вечер rosimiss, ще може. Ако се обади обаче, няма да има достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Аз имам. Може на мен да се обади че имам излишни Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 Точките вече не се продават, а се подаряват! На който му трябват да идва с едно PVC бира в ръцете и да взема колкото му трябват ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Имаш я бирата - трябват ми 13 точки (7 си имам), че реших да си взема несесера. Едит: дядото ми е близо, ще ги взема от него...а GeorgeCh, пак ще си го черпя с бира...то едното с другото няма връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Специално за Midex - ако ти се идва до нас ела тази вечер до нас да ти дам- имам излишни 19 точки (или 20 - не съм 100% сигурен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 И аз специално за Мидекс: За съжаление няма как да се появя в Пловдив преди понеделник и то след обед. Така че, ако ти е спешно - вземи от Дядо Мраз Ако не, понеделник след обеда ще черпя кафе в офиса. В новия на Брезовска май не си идвал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thuban2010 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 аз също... ModEdit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 аз също... ModEdit Да беше прочел три поста по-нагоре преди да пишеш Точките вече не се продават, а се подаряват! На който му трябват да идва с едно PVC бира в ръцете и да взема колкото му трябват ! Друг е въпроса, че не си чел и правилата. Като искаш да продадеш нещо е редно да си отвориш нова тема, а не да пишеш в чужди. Не се заяждам, а най-приятелски ти обръщам внимание. За подобни нарушения модераторите пляскат през ръцете . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.