Jump to content
BulForum.com

Продавам промо точки (лепенки) от Метро

Recommended Posts

Темата е за затваряне.

За повече информация ето брошурата: kappa_05_1-4.pdf

Ако някой си хареса някоя от чантите, но няма достатъчно точки, мога да помогна :)

За момента имам 60 броя. Ако нямате метро карта, мога да съдействам и за самата покупка.

Цена 0,50лв за точка.

За количества цената търпи и коментар.

Точките вече не се продават, а се подаряват! На който му трябват да идва с едно PVC бира в ръцете и да взема колкото му трябват :)!

• 4 weeks later...

Искам да си взема 60 точки, ако са все още валидни като оферта ;)

Как ще се разберем? Аз съм от Варна, ако става по пощата със запис ще е супер. Нова съм тук и не съм ориентирана как става :rolleyes:

Все още не съм се отказала и имам нужда от тези метро стикери за промоцията на Каppa.

Офертата е валидна. Сори, но чак днес забелязах, че е писано в темата. Пратил съм повече информация с лично съобщение.

• 2 weeks later...

Точките вече не се продават, а се подаряват! На който му трябват да идва с едно PVC бира в ръцете и да взема колкото му трябват :)!

Имаш я бирата - трябват ми 13 точки (7 си имам), че реших да си взема несесера. :)

Едит: дядото ми е близо, ще ги взема от него...а GeorgeCh, пак ще си го черпя с бира...то едното с другото няма връзка. :beer:

Специално за Midex - ако ти се идва до нас ела тази вечер до нас да ти дам- имам излишни 19 точки (или 20 - не съм 100% сигурен).

И аз специално за Мидекс: За съжаление няма как да се появя в Пловдив преди понеделник и то след обед. Така че, ако ти е спешно - вземи от Дядо Мраз :)

Ако не, понеделник след обеда ще черпя кафе в офиса. В новия на Брезовска май не си идвал?

аз също...

ModEdit

Да беше прочел три поста по-нагоре преди да пишеш :)

Друг е въпроса, че не си чел и правилата. Като искаш да продадеш нещо е редно да си отвориш нова тема, а не да пишеш в чужди. Не се заяждам, а най-приятелски ти обръщам внимание. За подобни нарушения модераторите пляскат през ръцете :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...