cmdj7 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Здравейте ! Предлагам Ви една стилна ,метална ,матово черно боядисана ,добре сглобена ,с литиево-йонна батерия ,компактна и добре прилягаща във всяка ръка ..... хайде стига толкова - за любопитните има Интернет с необятни възможности за достъп до желана информация ,а от мене следното кратко изложение - актуален модел от средната по качества гама на производителя ,метален ,солиден с ярък дисплей ,добре структурирано меню ,качествено изработени бутони и корпус ,който е в любимият ми цвят - матово ,но тъмно черно ... красота . Апарата е в 100 процентово изрядно техническо състояние .Визуално е като нов ,но аз му давам оценка 9-9.5 /10 заради леко подбито долно ръбче по корпуса ( само подбит ,без разкъсвания или наранявания по метала и боята ) Комплекта включва апарат ,връзка за носене на ръка ,оригинална NIKON литиево-йонна батерия , SD карта памет с обем 1 GB ,универсално зарядно за литиево-йонни батерии от любимите "китайчета" и бонус компактен калъф на "CASE LOGIC" .... Цената мисля да е 130.00 лева ,но в условия на криза мисълта ми може да не е единствена в определянето и Намира се в гр.Плевен ,но не е проблем чрез ЕКОНТ да достигне до Вас с опция за предварителна проверка на пратката . За контакти моля използвайте лични или е-майл-а ми livanov@abv.bg Реални снимки на фотото - http://cmdj7.snimka.bg/business/nikon-coolpix-s220.481933.17768206 ( не е сниман калъфа ,но е много добър и подходящ ) а сега за тези ,които не гледат "Листопад" по БТВ малко четиво - http://www.cameras.co.uk/reviews/nikon-coolpix-s220.cfm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 нова цена 120.00 лева ................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Цена на комплекта без памет - 110.00 лева ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 ПРОДАДЕН ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.