Jump to content
BulForum.com

Linux kak da go kacha

Recommended Posts

Само имай предвид, че ако смяташ да инсталираш Debian не трябва просто това да ти е скимнало, а наистина да го искаш, защото ако ще махнеш с ръка "карай" при първата чуденка по-добре зарежи. В противен случай виж линковете на горната страница и ще откриеш подробна информация как да инсталираш Debian, защото при инсталацията ще те пита доста неща, които надали ще са ти ясни. Добре, че имаше кой да питам при първата ми инсталация, че доста неща няма идея за какво са :)

Ако просто искаш някакъв линукс - дърпай Fedora Core 2 от мирърс, там 'сичко е доста user friendly. А пък ако съвсем не си наясно с нещата - Lycoris или Lindows ще те оправят.

Dreamer az imah Debian, no na drugoto pc i chestno kazano mnogo ne go razbrah :confused . Za tva sym reshil pyrvo da razbera kak se kachva ;)

То главно инсталацията е сложна, от там нататък е лесно. Да не говорим как се качва софтуер с apt-get ;)

То главно инсталацията е сложна, от там нататък е лесно. Да не говорим как се качва софтуер с apt-get ;)

Dreamer malko gi oplsekah neshtata :wacko: NO misla che stana rabotata :tongue 10X

Dreamer imam edin problem nemoga da vlqza v Grafichnata sreda. Zashtoto nqmam x-a. Na stariq linux se instalirashe samo a sega kvo da prava.? Netrygva s startx i s xdm gdm kdm. Mojesh li da pomognesh?

Dreamer imam edin problem nemoga da vlqza v Grafichnata sreda. Zashtoto nqmam x-a. Na stariq linux se instalirashe samo a sega kvo da prava.? Netrygva s startx i s xdm gdm kdm. Mojesh li da  pomognesh?

Доколкото го познавам, Dreamer не е екстрасенс, най-малкото ще трябва да поизясниш ситуацията, за да може въобще някой да ти помогне. Щом нещо не тръгва в линукс, има достатъчно съобщения за грешки, които най-малкото трябва да покажеш.

Много са ми интересни мотивите ти за избор на Debian като дистрибуция :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...