Boro Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Nqkoi moje li da mii kaje kak da kacha Linux Debian, no ako moje po podrobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 http://www.linux-bg.org/cgi-bin/y/index.pl...stro&key=debian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 Dreamer mn 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Само имай предвид, че ако смяташ да инсталираш Debian не трябва просто това да ти е скимнало, а наистина да го искаш, защото ако ще махнеш с ръка "карай" при първата чуденка по-добре зарежи. В противен случай виж линковете на горната страница и ще откриеш подробна информация как да инсталираш Debian, защото при инсталацията ще те пита доста неща, които надали ще са ти ясни. Добре, че имаше кой да питам при първата ми инсталация, че доста неща няма идея за какво са Ако просто искаш някакъв линукс - дърпай Fedora Core 2 от мирърс, там 'сичко е доста user friendly. А пък ако съвсем не си наясно с нещата - Lycoris или Lindows ще те оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 Dreamer az imah Debian, no na drugoto pc i chestno kazano mnogo ne go razbrah . Za tva sym reshil pyrvo da razbera kak se kachva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Защо избра Дебиан ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Dreamer az imah Debian, no na drugoto pc i chestno kazano mnogo ne go razbrah . Za tva sym reshil pyrvo da razbera kak se kachva То главно инсталацията е сложна, от там нататък е лесно. Да не говорим как се качва софтуер с apt-get Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 Защо избра Дебиан ? Zashtoto e edin ot nai dobrite ti imash li po dobro predlojenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 То главно инсталацията е сложна, от там нататък е лесно. Да не говорим как се качва софтуер с apt-get Dreamer malko gi oplsekah neshtata NO misla che stana rabotata 10X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 Dreamer imam edin problem nemoga da vlqza v Grafichnata sreda. Zashtoto nqmam x-a. Na stariq linux se instalirashe samo a sega kvo da prava.? Netrygva s startx i s xdm gdm kdm. Mojesh li da pomognesh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Dreamer imam edin problem nemoga da vlqza v Grafichnata sreda. Zashtoto nqmam x-a. Na stariq linux se instalirashe samo a sega kvo da prava.? Netrygva s startx i s xdm gdm kdm. Mojesh li da pomognesh? Доколкото го познавам, Dreamer не е екстрасенс, най-малкото ще трябва да поизясниш ситуацията, за да може въобще някой да ти помогне. Щом нещо не тръгва в линукс, има достатъчно съобщения за грешки, които най-малкото трябва да покажеш. Много са ми интересни мотивите ти за избор на Debian като дистрибуция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 Dreamer sorry ! Close i taq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.