thunder77 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Продавам GPS НАВИГАЦИЯ PRIVILEG НОВА, Меню на български и аудио говор на български, Музика, Видео, MP3, MP4, Ebook, Игри, FM трансмитер - всичко в едно устройство! Инсталирана програма за навигация : iGO ver.8 с подробни карти за България и Европа за 2009 г. - 2010 г. ЦЕНА - 165 лв. ГАРАНЦИЯ Карти за българия и европа на сд-двд носител на оригинални вградени навигаций на всички видове автомобили бмв мерцедес пежо ситроен рено тоyота и др • 4.3" TFT сензорен дисплей, 480X234 • Процесор: 400MHZ IC: Sirf StarIII • Операционна система: WinCE 5.0 • Функции: Navigation, MP3, MP4, JPG picture, textbook, calendar • Numbers of signal receiver: 20 Channels • Прецизност на локализацията: по-малко от 10m • Антена: с GPS вградена Antenna • FM трансмитер • БОНУС 2 GB карта (подробни карти за България и Европа) Комплект: Privileg 2GB SD карта Зарядно 12V Зарядно 220V Стоика за кола Стайлус - показалка Слушалки USB кабел Ръководство за употреба ================ работя с куриер ЕКОНТ с наложен платеж За контакт: 0889/ 716882 Пловдив ел.поща//thunder77@abv.bg http://thunder77.snimka.bg/advertising/gps-privileg.474422 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 гаранцията колко време и към кой е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder77 Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 гаранцията колко време и към кой е ? здр.колега гаранцията е към компютър 2000 и е една година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 здр.колега гаранцията е към компютър 2000 и е една година приятелю....имам 120 лева (това са ми всичките възможности) ако има начин да се договорим я вземам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder77 Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 приятелю....имам 120 лева (това са ми всичките възможности) ако има начин да се договорим я вземам... колега нямам как да ти е дам за толкова ако нещо ми изникне за толкова парички веднага ще те уведомя няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.