tihonii Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Играта е уникална които не я дръпнал още да сваля няма да съжалява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Най-накрая намерих време да я изиграя тази игра. След дългото чакане за dx11 пач, се наложи все пак да я изиграя на dx9, тъй като Windows 7 няма функцията horizontal span и не успях да подкарам играта на два монитора. Лично аз не забелязах чак толкова голяма разлика м/у двата хикса, за сметка на дропа на кадри. Докато с dx9 и всичко на макс играта се играеше без проблеми с 40-90 кадъра (1280x1024 i5 2500k, gtx460 и 4gb ram), то при dx11 кадрите варираха 30-50, като имаше дропове до 24-25. След като я минах на 100%, мога да кажа, че играта е много добра. Не е точно това, което очаквах, но си заслужава. Скриптираните сцени бяха чудесни, бяха се постарали с осветлението през нощта и в затворените помещения. Ако търсите пуцалка тип-екшън, това е вашата игра. На резолюцията отгоре играта се играеше чудесно със средни 35 кадъра с леко клокнат процесор и клокната карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Тая игра просто ще е върха. Най-накрая имам бърза машина за да я подкарам.Миналата година я пуснах на един лаптоп,и ми се стори грозна графиката. Една година по късно (вече изминалата вечер) я пуснах на почти максимални настройки и .... . Тия дни ще се потопя вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Assimilation complete. Много е яка.Кефи ме повече от crysis първите няколко части.Точно за 12 часа и 30 минути я приключих.Остана да отключа още някои неща из нивата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.