ZEDYCUS Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Двигателчето съм го взимал от колега от форума.За турбинката на която мислех да го монтирам, ми идва слабичко, а намерих и моторче от Дианка.На 380 волта е моторчето, 1380 об./мин., 25 вата. Размери 130мм на 80 мм(ф-то му). Двигателчето си работи идеално,единствената намеса от мен е, че обърнах капаците и стана фланцов.За да работи на 220 волта иска да се сложи кондензатор.Цената е 10 лева ,колкото съм го купил преди това.Ето и клипче как работи- http://www.youtube.com/watch?v=ZOfXeI-Olww Може и с кондензатора да го дам, ако го иска някой, но е почти колкото двигателя Very Happy . Котлона е туристически руски газов с две бутилки, работи с една, другата е резервна.Пълнят се максимум с 1,3 кг газ, така си пише на бутилката.Размерите са 34см на 22см на 10см дебелина.На снимките си личи как се монтира.Запазен е много, почти не е използван.В бутилките има газ,колко не знам.Събран си става на куфарче.Цената е 50 лева.Пращам с Еконт тежи някъде към 6, 7 кг.От Пловдив съм. Връзка тук на ЛС или GSM 0886539449. Снимки тук http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=23322 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Двигателчето ............ Цената е 10 лева Може и с кондензатора да го дам, ако го иска някой, но е почти колкото двигателя Very Happy . Ако цената от 10 лева Включва и кондензатора - запази ми го за четвъртък. (просто днес не мога, а утре и вдругиден съм на път) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEDYCUS Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Ако цената от 10 лева Включва и кондензатора - запази ми го за четвъртък. (просто днес не мога, а утре и вдругиден съм на път) Колега, продадох ги днес във форума на Направи си сам.Утре ще постна един друг двигател на 30 волта ,постоянно токов. Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.