Jump to content
BulForum.com

Продавам туристически газов котлон и едно ел. двигателче.

Recommended Posts

Двигателчето съм го взимал от колега от форума.За турбинката на която мислех да го монтирам, ми идва слабичко, а намерих и моторче от Дианка.На 380 волта е моторчето, 1380 об./мин., 25 вата.

Размери 130мм на 80 мм(ф-то му). Двигателчето си работи идеално,единствената намеса от мен е, че обърнах капаците и стана фланцов.За да работи на 220 волта иска да се сложи кондензатор.Цената е 10 лева ,колкото съм го купил преди това.Ето и клипче как работи-

http://www.youtube.com/watch?v=ZOfXeI-Olww

Може и с кондензатора да го дам, ако го иска някой, но е почти колкото двигателя Very Happy .

Котлона е туристически руски газов с две бутилки, работи с една, другата е резервна.Пълнят се максимум с 1,3 кг газ, така си пише на бутилката.Размерите са 34см на 22см на 10см дебелина.На снимките си личи как се монтира.Запазен е много, почти не е използван.В бутилките има газ,колко не знам.Събран си става на куфарче.Цената е 50 лева.Пращам с Еконт тежи някъде към 6, 7 кг.От Пловдив съм.

Връзка тук на ЛС или GSM 0886539449.

Снимки тук http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=23322

Двигателчето ............

Цената е 10 лева

Може и с кондензатора да го дам, ако го иска някой, но е почти колкото двигателя Very Happy .

Ако цената от 10 лева Включва и кондензатора - запази ми го за четвъртък. (просто днес не мога, а утре и вдругиден съм на път)

Ако цената от 10 лева Включва и кондензатора - запази ми го за четвъртък. (просто днес не мога, а утре и вдругиден съм на път)

Колега, продадох ги днес във форума на Направи си сам.Утре ще постна един друг двигател на 30 волта ,постоянно токов.

Темата е за затваряне. :closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...