sotko80 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Картата е чисто нова и е регистрирана.Който не знае какво е бонуси без край пояснявам-предплатена карта която при зареждане на ваучер от 20лв.предоставя безплатни разговори 500мин.или повече несъм сигурен които лично аз изговарях на 4 или 5 месеца и то в безмислени разговори. Възможен е бартер за Н95 обикновенната или за Н95 8гб.като за нея ще дам и Е51 черно в перфектно състояние и пълен комплект. Цена-180лв. За контакти: e-mail-sotko80@abv.bg M-tel-0887243900 Vivatel бонуси без край-0877562476 Skype-sotko80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 ми те от виваком ги пуснаха пак тия карти и то за цена от 6лв. http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_predplateni/get_bonus/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Цена-180лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 kolega tam kadeto rabotq sashto gi prodavat kakva e tazi bezumna cena 180 leva. da nebi nomera da e 0878 88 88 88 che sha i tarsish 180 leva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Разликата със старите "Бонуси безкрай" е че тези новите, бонусите им имат валидност 30 дни, докато при старите са неограничени по време. И по началното време на тарифиране - новите на 60 сек. , старите - 30 сек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotko80 Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Разликата със старите "Бонуси безкрай" е че тези новите, бонусите им имат валидност 30 дни, докато при старите са неограничени по време. И по началното време на тарифиране - новите на 60 сек. , старите - 30 сек. Благодаря колега,че си го написал,добре е да прочетете внимателно действително е 6лв.в момента,но с програма мания или както е казал колегата бонусът важи 30 дни, а на тази си е докато си ги изговорите.Цената съм я писал на база справка със сайтовете за мобилни телефони като разбира се търпи корекция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotko80 Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Нова цена-150лв. И пак да поясня бонусът свършва тогава когато си го изхабите,а не след 30 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotko80 Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Продадена е темата може да бъде заключена. P.S-До модераторите моля ви обърнете внимание на бана ми от 2007година е не е ли време вече да бъде свален взел съм си бележка отдавна,а част от тези които ми го наложиха ми писаха,че не били вече те.Моля ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.