Jump to content
BulForum.com

Продавам:Vivatel -БОНУСИ БЕЗ КРАЙ

Recommended Posts

Картата е чисто нова и е регистрирана.Който не знае какво е бонуси без край пояснявам-предплатена карта която при зареждане на ваучер от 20лв.предоставя безплатни разговори 500мин.или повече несъм сигурен които лично аз изговарях на 4 или 5 месеца и то в безмислени разговори.

Възможен е бартер за Н95 обикновенната или за Н95 8гб.като за нея ще дам и Е51 черно в перфектно състояние и пълен комплект.

Цена-180лв.

За контакти:

e-mail-sotko80@abv.bg

M-tel-0887243900

Vivatel бонуси без край-0877562476

Skype-sotko80

Разликата със старите "Бонуси безкрай" е че тези новите, бонусите им имат валидност 30 дни, докато при старите са неограничени по време.

И по началното време на тарифиране - новите на 60 сек. , старите - 30 сек.

Разликата със старите "Бонуси безкрай" е че тези новите, бонусите им имат валидност 30 дни, докато при старите са неограничени по време.

И по началното време на тарифиране - новите на 60 сек. , старите - 30 сек.

Благодаря колега,че си го написал,добре е да прочетете внимателно действително е 6лв.в момента,но с програма мания или както е казал колегата бонусът важи 30 дни, а на тази си е докато си ги изговорите.Цената съм я писал на база справка със сайтовете за мобилни телефони като разбира се търпи корекция.

• 5 weeks later...

Продадена е темата може да бъде заключена.

P.S-До модераторите моля ви обърнете внимание на бана ми от 2007година е не е ли време вече да бъде свален взел съм си бележка отдавна,а част от тези които ми го наложиха ми писаха,че не били вече те.Моля ви.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...