Runner Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Имам такъв въпрос: могат ли да се пускат java игри за телефони на компютъра? Целта ми е да видя какво представлява дадена игра, преди да си я кача на телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 може, с емулатор има емулатори за някои телефони специално, а пък ако няма за твоя може да ползваш някой generic имаше страница с линкове към емулатори на сайта на Sun, бях го ровил за да отговарям на същия въпрос в techbg форума ама ти май беше с M55 нали ? за него направо мога да ти го дам емулатора, защото го бях инсталирал за сестра ми със същата цел - да тества игрите преди да си ги качи на телефона, направено е готино - от менюто на емулирания телефон избираш Open и даваш URL на игра направо от интернет и той си я сваля и те пита дали да я save-не и къде да го направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 ми да по принцип може има емулатори за тая работа .jad/.jar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 еее, kicko, мерси много, само да беше дал линк или име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 тук качвам, надявам се това е начина после да бъде преместено в оригиналната директория Siemens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 И тоя smtk не ми тръгва - 3-тия, който пробвам до сега... Дава ми някъв Runtime Error още при конфигурирането на инсталатора. Някакви идеи? Едит: kicko, пробвал съм преди други версии и всичките ми правят проблем на едно също място. Сега пробвах да го инсталирам на другия компютър и стана. Установих, че нортъна прави някаква мизерия, сега ще пробвам без него да го инсталирам. Мерси много все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.