Midex Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Батерията (BL-5C / 3.7 V) не е нова и се мотае вкъщи от доста време. Нямам представа какво й е състоянието, тъй като нямам апарат, на който да я сложа. Не ми се хвърля в кофата - едно, че не е екологично и второ - може и да е читава, та ако на някой му се разкарва да си я пробва за втора батерия, да пусне едно ЛС. Едит: Реших да я замеря - нямам представа как точно се мери с 3-те извода, но така без товар и без да е зареждана много време...между 1 и 2 дава 3.6V, а между 1 и 3 - 3.9V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Батерията (BL-5C / 3.7 V) не е нова и се мотае вкъщи от доста време. Нямам представа какво й е състоянието, тъй като нямам апарат, на който да я сложа. Не ми се хвърля в кофата - едно, че не е екологично и второ - може и да е читава, та ако на някой му се разкарва да си я пробва за втора батерия, да пусне едно ЛС. Едит: Реших да я замеря - нямам представа как точно се мери с 3-те извода, но така без товар и без да е зареждана много време...между 1 и 2 дава 3.6V, а между 1 и 3 - 3.9V. ще я взема на лс.уговорката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmidiot Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Ако колегата не я вземе я вземам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Колегата вече я взе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.