Midex Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Трябва ми за един малко специфичен мини USB куплунг с големината на стандартното мини USB (най-разпространения вид), но не е като трапец, а по-скоро е правоъгълник. Опитах се да направя снимка с телефонно качество (сори): Някой ако е виждал също някъде в Пловдив да се продава кабелче с такава букса - да казва. Ако пък някой има и не му трябва също бих му го заменил със стандартен USB mini USB кабел + един кардрийдър за бонус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radex Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Здравей, Midex! Май имам такова, от китайски комплект с USB преходници и накрайници. Провери в магазин за един лев може и да намериш там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 На мен на някакъв External SATA ми прилича по-скоро. Или на немските телефонни букси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 На мен на някакъв External SATA ми прилича по-скоро. Или на немските телефонни букси. S-ATA за фотоапарат? Нищо чудно да са му сложили по погрешка телефонна букса, тъй като апаратът е немски...а може и аз да съм си купил GSM без да съм разбрал. Шегата настрана - ще изчакам да видя на radex (писа ми на ЛС) предложението какво е и ако не пасне тогава ще търся пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 И аз мисля че имам такъв накрайник, утре ще проверя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Кабелът е намерен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.