NeliSSia Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Не съм сигурна дали тук е правилното място да попитам, но имам известни проблеми с моя HP Pavilion dv2945se. с Windows 7 съм, от близо месец съм и с нов хард, имам предостатъчно свободно място, но като пусна някоя игра и мн засича, някои дори е невъзможно да се играят.. звука е накъсан, или пък е добър, но пък се разминава с картината.. Това се случва само при игрите, иначе лап топът работи мн добре.. От това, което проверих video card ми е NVIDIA MCP67MNVIDIA GeForce 8400M GS 32 bit. Някой има ли идея какво трябва да се направи ?? Благодаря ви прдварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Тази видеокарта, особено ако е 32 битова, няма нищо общо с една десктоп 8400ГС. Нормално е да насичат игрите, освен ако играеш игри отпреди 10 години . Винаги ли е насичало, на колко време е лаптопа? Откога насича, твърде е възможно да е прегряване, отлепен охладител от видеото, прашасало охлаждане, а в игрите се товари доста една машина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 A драйвер имаш ли за видеото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeliSSia Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Извинявам се много, не видео картата е 32 битова, а операционната ми система.. Видео картата е 256.. За драйверите, доколкото знам имам всички.. лап топа е на година и половина, а преди около месец сложих нов хард.. извинявам се пак за объркването, но наистина не съм мн наясно, за това реших да пиша в този форум.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ок, а откога забеляза, че се е почнал проблемът? Ако скоро си минала на Win7, много е вероятно просто драйверите да не са стока още. Във филмите как е? Профилактика правена ли му е скоро, провери за прах, температури и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeliSSia Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Ок, а откога забеляза, че се е почнал проблемът? Ако скоро си минала на Win7, много е вероятно просто драйверите да не са стока още. Във филмите как е? Профилактика правена ли му е скоро, провери за прах, температури и т.н. Отскоро съм на 7-ца,да.. откакто съм с новия хард.. преди 1-2 седмици забелязах,че насича на игрите... с филмите също се случваше от време на време, но откакто махнах аерото филмите вървят идеално.. Профилактика последно му е правена преди месец, когато ми сложиха новия хард.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Пише в нета че видео картата ти е GeForce Go 7150M вградена с чипсет nForce 630. Не знам какво играеш, но игри от 2008 и надоло би трябвало да ти вървят без никакъв проблем. Дъното ми е със същият чипсет, и разликата не би трябвало да е кой знае каква. Явно са ти сложили скапан уиндоус, имаш някакви приложения който ти ядът рамта или ти натоварват компа до дупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeliSSia Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Пише в нета че видео картата ти е GeForce Go 7150M вградена с чипсет nForce 630. Не знам какво играеш, но игри от 2008 и надоло би трябвало да ти вървят без никакъв проблем. Дъното ми е със същият чипсет, и разликата не би трябвало да е кой знае каква. Явно са ти сложили скапан уиндоус, имаш някакви приложения който ти ядът рамта или ти натоварват компа до дупка. Ясно.. Благодаря за обяснението и отделеното време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.