PlayMate Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Продават се няколко чифта оригинални очила на Armani Exchange и Тоmmy Hilfiger. Очилата са от САЩ, купувани са лично от аутлет в Лас Вегас, затова и цената им е толкова добра. Тези 3 чифта са на Армани: Цена: 89 лв Стара Цена: 99 лв Цена: 89 лв Стара Цена: 99 лв Цена: 89 лв Стара Цена: 99 лв Имам и един чифт на Tommy Hilfiger, реалният им цвят е тъмно червено, но това е моделът. Цената е 55 лв. Стара Цена: 59 лв Ако желаете повече информация, или да се уговорим да пробвате очилата ми пишете PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 какъв е точно модела имат ли кутия и всичко към тях както се продават, ползвани ли са имам интерес към Tommy Hilfiger ако може дай точния модел ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Очилата са чисто нови, не са ползвани. Нямам калъфчета към тях. Моделът, за който питаш, е на Тоmmy Hilfiger TH 9004 се води. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 3, 2010 Author Share Posted June 3, 2010 Пускам очилата на по-ниски цени! Който иска да ги види, да ми пише ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 Моля темата да се самоудуши безследно и да изчезне безкрайно Очилата отдавна заминаха Cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.