vhristev Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Здравейте , Търся някой ако предлага голяма клетка за Жако също ще ми е от полза като информация къде мога да мина да разгледам из Пловдив такива клетки. контакти skype: eazy-snatch gsm; 0898 442 495 Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Здравейте , Търся някой ако предлага голяма кретка за Жако също ще ми е от полза като информация къде мога да мина да разгледам из Пловдив такива клетки. контакти skype: eazy-snatch gsm; 0898 442 495 Поздрави аз моята купих на Ул . Авксенти Велешки като вървиш от библиотеката Иван Вазов към гладстон, първия зоомагазин отляво, цената беше около 50лв. Само че ако стигнеш до хранилките- задължително метални, иначе ще бъдат изъядени Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 аз моята купих на Ул . Авксенти Велешки като вървиш от библиотеката Иван Вазов към гладстон, първия зоомагазин отляво, цената беше около 50лв. Само че ако стигнеш до хранилките- задължително метални, иначе ще бъдат изъядени Мисля ,че си бил в СКАЛАР там нямат големи клети аз търся клетко за около 200лв. нещо по голямо от малките малко по надоло от скалар горе доло до разклонението на аксенти и гладстон от лявата страна има също зоомагазин и там намерих едина ,но до петък ще търся всякъкви варианти . Мерси и поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Провери в капана, зоомагазин любов зад дългия блок срещо съда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.