tihichkoto Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Намерих по шкафовете едно малко и много запазено авиомоделско моторче. Имам спомен, че е палено само веднъж за проба. Давам го пълен комплект в оригиналната му кутийка. В кутията има: упътване, някакви резервни части, шлаух за горивото, перка, инструмент за отвъртане на болтовете и самото моторче. Кубатурата му е 1.5 кубически сантиметра. Звяра в действие http://www.youtube.com/watch?v=QfCWqmqlcMk&feature=related Цена - 25 лева (цената не е твърда) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Нова цена - 20 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Къде мога да го видя?> искам да го взема... пиши ми на Лс телефон за връзка да се разберем нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Човека не се обади, а в момента съм позакъсал. 1000 човека преди това ми бяха писали, че проявяват интерес и никой не отреагира. Променям регламента. Който има интерес: или ми пише в скайп - tihichkoto или се обажда на телефон - 0876311641 Идва и го взима. Принципно имам интерес към бартери, но само за някакви ретро компчета и ретро конзоли. В момента нямам време да се занимавам с куриери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Запазен за tisho_g Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikigada Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Моторчето още в продажба ли е? Имам интерес. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Купиха го, нека чичко модератор да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.