carmagedon Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Някой може ли да ми каже лесна програма за създаване на ел. схеми. Колкото по-проста е програмата, толкова по-добре. Трябва ми главно, за да си спестя чертането на ръка. Ще ми трябва основно да слагам резистори, диоди, операционни усилватели и някой друг волт- или амперметър. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Eagle не е трудна Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Ако искаш безплатна (GPL) пробвай KiCAD http://www.lis.inpg.fr/realise_au_lis/kicad/, особено ако не си свикнал с друга, на мен ми беше малко странно чертаенето в началото, но се свиква. Само за чертане ми беше удобна ElectronicWorkBench4, лесно се създаваха макроси за елементи които ги няма. Има хубав експорт към картинки /wmf/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Engineer Rangelov Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 И това виж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.