niki6eto Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Купувам аквариум трябва ми да е по поръчка с мои размери ако някои може да ми помогне нека да пише а рамерите са 80х40х50 см. с 8мм стъкло . За връзка на лс. или на skype-niki6eto1936 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Купувам аквариум трябва ми да е по поръчка с мои размери ако някои може да ми помогне нека да пише а рамерите са 80х40х50 см. с 8мм стъкло . За връзка на лс. или на skype-niki6eto1936 на улица Абаджийска правят по поръчка това е около Джумаята магазина се казва акваристика Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki6eto Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 znam go no tam mi iskat kolkoto za 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahioni Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Купувам аквариум трябва ми да е по поръчка с мои размери ако някои може да ми помогне нека да пише а рамерите са 80х40х50 см. с 8мм стъкло . За връзка на лс. или на skype-niki6eto1936 Срещу синдикалния дом има едно магазинче на ъгъла до книжарницата (или нещо такова). Мисля че и там правят по поръчка. На "Авксентий Велешки" има още 2 магазина. Единият май беше "Скалар", а другият е специялно за аквариуми и преди правеха по поръчка, намира се някъде срещу Райфайзен банк. Питай и там. Цените обаче не ги знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki6eto Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 мерси ще проверя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.