Infected Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Ако някои предлага да каже цена марка и колко Оборота прави.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 Никои ли не иска да си продаде старото хардче и да си купи ново :blink ? Сега гледам има някви по 200Гб =))) Айде хора продаваите си старите хардове и налитайте на 200-та =)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Аз имам 15GB Seagate на около 4 години. не е мръднал. тих е. 5400 оборота мисля че е, но проблема е че в момента май нямам пари за нов хард .. иначе обмислям и такава покупка. ако до тогава не си се отказал или не си си купил... ще правим далаверата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Аз пък имам 20 GB Samsung (славят се с бешумност) на около 2 години е ама и намен не ми се иска да се разделям с него поради безценицата на която ги изкопуват (ти колко даваш?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 Namerih si........... C l o s e T o p i c ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.