Jump to content
BulForum.com

Изгорял процесор

Recommended Posts

Ха-ха backbone ще наддаваме.

Пък за сериен номер май бях чувал някъде, може да е на същото място, на което съм чувал, че Д&Е са мошенници.

Както и да е , и да са ти го сменили и да не са - изгорял процесор неможе да се оправи,поне не в домашни условия. С нетърпение чакам темата-търг в която го обявяваш за продажба като ключодържател :-)

Дори и нищо да не става от него, защо аз да не си направя ключодържател, а ще го продавам?

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Дори и нищо да не става от него, защо аз да не си направя ключодържател, а ще го продавам?

Ми ако питаш мен зимай им парите и се спасявай :)

Щото ще изкараш 5-10 лева :-)

Първо баща ми го занесе(Той се познава с шефа им).Второ познавам си процесора случайно има сериен номер ако не знаеш.

Takiva poznati nay-yako te prekarvat , ako usetyat , che ne razbirash.

Щото ще изкараш 5-10 лева :-)

Ако ми гръмне процесора /BARTON 2500+/

Ще те имам в предвид.

Имам един 486 DX-40 - ако някой иска да си направи ключодържател.

Въпроса ми е има ли някакъв начин да бъде поправен? Гаранцията е изтекла отдавна.Не е овърклокван.Увеличавал съм за около 5мин. честотата, но после я върнах.След това работеше без никакви проблеми.Обаче докато играех по едно време докато сменяше нивата заспа, а след рестарта повече не тръгна.За да се избегнат въпроси от сорта "Сигурен ли си, че е от процесора?" ще кажа, че в момента работя на същото PC, с друг процесор.

IV LAZ DA NE BI SLU4AYNO DANOTO DA TI E GIGABYTE :sick ? STOTO PO PRICIP GIGABYTE MNOGO PREGRIVAT PROCESORITE?

IV LAZ DA NE BI SLU4AYNO DANOTO DA TI E GIGABYTE :sick ? STOTO PO PRICIP GIGABYTE MNOGO PREGRIVAT PROCESORITE?

Аз до колкото знам мониторинг-а на дъната им е гаден т.е. отчитането на температурата.Такова нещо за прегяване неможе да има.Апсурдно е ;) :)

Аз до колкото знам мониторинг-а на дъната им е гаден т.е. отчитането на температурата.Такова нещо за прегяване неможе да има.Апсурдно е ;) :)

NA TEBE MOJE DA TI ABSURDNO NO E TO4NO TAKA! NE E OT DAT4IKA ZASTOTO KATO PIPNESH RADIATORA NAPRAVO E GORESHT IAKO!

VIJDAL SAM MASA DANA GIGABYTE S TOZI PROBLEM! ZA PRIMER MOGA DA TI KAJA CHE PARVATA SERIA VT600 PREGRIAVAHA TOTALNO! POSLE GIGABYTE NAPISAHA BIOS KOITO UJ OPRAVIAL TOZI PROBLEM - NO DO NIAKADE !

ABE OBSHTO VZETO TVA E PROBLEM NA GIGABYTE MASOVO S PLATIKITE ZA AMD! DAJE DNESKA GLEDAH DVE IDENTI4NI MASHINI S "P4 PRESCOTT" EDNOTO DANO BESHE ASUS DRUGOTO GIGABYTE I GIGABYTE DARJESHE S 20 GRADUSA NAD ASUSA!VERNO ASUS-A BESHE S TT POLO 735 A GIGABYTE S TT SPARK 7+ MAKAR CHE SI MISLIA CHE SPARKA E MANI4AK ZA PRESCOTTA!

NA TEBE MOJE DA TI ABSURDNO NO E TO4NO TAKA! NE E OT DAT4IKA ZASTOTO KATO PIPNESH RADIATORA NAPRAVO E GORESHT IAKO!

VIJDAL SAM MASA DANA GIGABYTE S TOZI PROBLEM! ZA PRIMER MOGA DA TI KAJA CHE PARVATA SERIA VT600 PREGRIAVAHA TOTALNO! POSLE GIGABYTE NAPISAHA BIOS KOITO UJ OPRAVIAL TOZI PROBLEM - NO DO NIAKADE !

ABE OBSHTO VZETO TVA E PROBLEM NA GIGABYTE MASOVO S PLATIKITE ZA AMD! DAJE DNESKA GLEDAH DVE IDENTI4NI MASHINI S "P4 PRESCOTT" EDNOTO DANO BESHE ASUS DRUGOTO GIGABYTE I GIGABYTE DARJESHE S 20 GRADUSA NAD ASUSA!VERNO ASUS-A BESHE S TT POLO 735 A GIGABYTE S TT SPARK 7+ MAKAR CHE SI MISLIA CHE SPARKA E MANI4AK ZA PRESCOTTA!

Mani toq caps lock, super drazneshto e

Да, няма да е зле ако махнеш капс лока.Ако дъната на гигабайт яко прегряваха процесорите, както твърдиш, одавна щяха да са фалирали, съдени до фалит или нещо от сорта.Просто датчиците не мерят вярно. А ако някой нескопосано е сложил радиатора на процесора, или е забравил да го намаже с паста, или пък не знае как да маже с пастата - еми много ясно че ще е горещ, може и да се подпали.

Да, няма да е зле ако махнеш капс лока.Ако дъната на гигабайт яко прегряваха процесорите, както твърдиш, одавна щяха да са фалирали, съдени до фалит или нещо от сорта.Просто датчиците не мерят вярно. А ако някой нескопосано е сложил радиатора на процесора, или е забравил да го намаже с паста, или пък не знае как да маже с пастата - еми много ясно че ще е горещ, може и да се подпали.

E da de ama ot parviat pat poznah che danoto e Gigabyte nali?! Aide ne me karayte da se razrovia iz neta da im izvadia na Gigabyte "Kirlivite-Rizi"!

E da de ama ot parviat pat poznah che danoto e Gigabyte nali?! Aide ne me karayte da se razrovia iz neta da im izvadia na Gigabyte "Kirlivite-Rizi"!

Хайде вади кирливите ризи че поне да ги видим и ние черно на бяло. Не ми се рови из нега но щом ти изяви желание давай.

Я сега ми кажи има ли разлика между висока температура и завишени показания на термодатчика.Никой не е похвалил гигабайт, аз лично никога не бих си купил такова дъно.Но ако прочетеш по-внимателно написаното на двата линка,които сам ни даде - сам ще се убедиш, че в момента изобщо незнаеш за какво говориш.Повтарям отново, щото може бавно да схващаш - дъната на гигабайт показват грешно температурите, не ги повишават

Тия два форума дето ги даде са пълни с аматъори

бах му мамата той да говори купи си ново дъно или сложи си паста. ХАХХХАХАХАХАХ

Искаш ли да ти дам скриин шот където температурата ми е 65 градуса може да се напъна и за 70 но не мога да я изтормозя за повече и на всичкото отгоре няма да забие нито ще изгори.

Как може да говориш така Какво ти е дъното? моето е на GIGABYTE аз мога да говоря спокойно и да ти кажа че е страшно стабилно никви мизерии.

Искам снимка на пц с дъно гигабайт , обгърнато от пламъци.

Но като си помисля, може да се задоволя и само с снимка на температурата, измерена право от ядрото,не от някакви измислени датчици, показващи с 20-30 градуса от горе.Даде сумати линкове, и на тях пише това, което аз ти казвам - че дъното не мери вярно температурите, и че този проблем частично или изцяло се оправя със смяна на BIOS.

За това си има измервателни уреди, и само те могат точно да ти кажат какви са ти температурите, или пък волтажите.

Значи ся да ви питам , на старото дъно ми пишеше че е 40 граудса температурата, сега още с пускането на компютъра ми дава 64 градуса. Знам че е грешно. Примерно в Сандра 2003 ми пише 40 градуса. Може ли да се оправи и да го пише правилно и в биоса. Ако е с упдейт, коя версия да сложа

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...