iv_laz Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 Ха-ха backbone ще наддаваме. Пък за сериен номер май бях чувал някъде, може да е на същото място, на което съм чувал, че Д&Е са мошенници. Както и да е , и да са ти го сменили и да не са - изгорял процесор неможе да се оправи,поне не в домашни условия. С нетърпение чакам темата-търг в която го обявяваш за продажба като ключодържател :-) Дори и нищо да не става от него, защо аз да не си направя ключодържател, а ще го продавам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Дори и нищо да не става от него, защо аз да не си направя ключодържател, а ще го продавам? Ми ако питаш мен зимай им парите и се спасявай Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Дори и нищо да не става от него, защо аз да не си направя ключодържател, а ще го продавам? Щото ще изкараш 5-10 лева :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Първо баща ми го занесе(Той се познава с шефа им).Второ познавам си процесора случайно има сериен номер ако не знаеш. Takiva poznati nay-yako te prekarvat , ako usetyat , che ne razbirash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Щото ще изкараш 5-10 лева :-) Ако ми гръмне процесора /BARTON 2500+/ Ще те имам в предвид. Имам един 486 DX-40 - ако някой иска да си направи ключодържател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenohack Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Въпроса ми е има ли някакъв начин да бъде поправен? Гаранцията е изтекла отдавна.Не е овърклокван.Увеличавал съм за около 5мин. честотата, но после я върнах.След това работеше без никакви проблеми.Обаче докато играех по едно време докато сменяше нивата заспа, а след рестарта повече не тръгна.За да се избегнат въпроси от сорта "Сигурен ли си, че е от процесора?" ще кажа, че в момента работя на същото PC, с друг процесор. IV LAZ DA NE BI SLU4AYNO DANOTO DA TI E GIGABYTE ? STOTO PO PRICIP GIGABYTE MNOGO PREGRIVAT PROCESORITE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 IV LAZ DA NE BI SLU4AYNO DANOTO DA TI E GIGABYTE ? STOTO PO PRICIP GIGABYTE MNOGO PREGRIVAT PROCESORITE? Аз до колкото знам мониторинг-а на дъната им е гаден т.е. отчитането на температурата.Такова нещо за прегяване неможе да има.Апсурдно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenohack Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Аз до колкото знам мониторинг-а на дъната им е гаден т.е. отчитането на температурата.Такова нещо за прегяване неможе да има.Апсурдно е NA TEBE MOJE DA TI ABSURDNO NO E TO4NO TAKA! NE E OT DAT4IKA ZASTOTO KATO PIPNESH RADIATORA NAPRAVO E GORESHT IAKO! VIJDAL SAM MASA DANA GIGABYTE S TOZI PROBLEM! ZA PRIMER MOGA DA TI KAJA CHE PARVATA SERIA VT600 PREGRIAVAHA TOTALNO! POSLE GIGABYTE NAPISAHA BIOS KOITO UJ OPRAVIAL TOZI PROBLEM - NO DO NIAKADE ! ABE OBSHTO VZETO TVA E PROBLEM NA GIGABYTE MASOVO S PLATIKITE ZA AMD! DAJE DNESKA GLEDAH DVE IDENTI4NI MASHINI S "P4 PRESCOTT" EDNOTO DANO BESHE ASUS DRUGOTO GIGABYTE I GIGABYTE DARJESHE S 20 GRADUSA NAD ASUSA!VERNO ASUS-A BESHE S TT POLO 735 A GIGABYTE S TT SPARK 7+ MAKAR CHE SI MISLIA CHE SPARKA E MANI4AK ZA PRESCOTTA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 Дъното ми е GIGABYTE 7VA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 NA TEBE MOJE DA TI ABSURDNO NO E TO4NO TAKA! NE E OT DAT4IKA ZASTOTO KATO PIPNESH RADIATORA NAPRAVO E GORESHT IAKO! VIJDAL SAM MASA DANA GIGABYTE S TOZI PROBLEM! ZA PRIMER MOGA DA TI KAJA CHE PARVATA SERIA VT600 PREGRIAVAHA TOTALNO! POSLE GIGABYTE NAPISAHA BIOS KOITO UJ OPRAVIAL TOZI PROBLEM - NO DO NIAKADE ! ABE OBSHTO VZETO TVA E PROBLEM NA GIGABYTE MASOVO S PLATIKITE ZA AMD! DAJE DNESKA GLEDAH DVE IDENTI4NI MASHINI S "P4 PRESCOTT" EDNOTO DANO BESHE ASUS DRUGOTO GIGABYTE I GIGABYTE DARJESHE S 20 GRADUSA NAD ASUSA!VERNO ASUS-A BESHE S TT POLO 735 A GIGABYTE S TT SPARK 7+ MAKAR CHE SI MISLIA CHE SPARKA E MANI4AK ZA PRESCOTTA! Mani toq caps lock, super drazneshto e Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKK Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Да, няма да е зле ако махнеш капс лока.Ако дъната на гигабайт яко прегряваха процесорите, както твърдиш, одавна щяха да са фалирали, съдени до фалит или нещо от сорта.Просто датчиците не мерят вярно. А ако някой нескопосано е сложил радиатора на процесора, или е забравил да го намаже с паста, или пък не знае как да маже с пастата - еми много ясно че ще е горещ, може и да се подпали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenohack Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Да, няма да е зле ако махнеш капс лока.Ако дъната на гигабайт яко прегряваха процесорите, както твърдиш, одавна щяха да са фалирали, съдени до фалит или нещо от сорта.Просто датчиците не мерят вярно. А ако някой нескопосано е сложил радиатора на процесора, или е забравил да го намаже с паста, или пък не знае как да маже с пастата - еми много ясно че ще е горещ, може и да се подпали. E da de ama ot parviat pat poznah che danoto e Gigabyte nali?! Aide ne me karayte da se razrovia iz neta da im izvadia na Gigabyte "Kirlivite-Rizi"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 E da de ama ot parviat pat poznah che danoto e Gigabyte nali?! Aide ne me karayte da se razrovia iz neta da im izvadia na Gigabyte "Kirlivite-Rizi"! Хайде вади кирливите ризи че поне да ги видим и ние черно на бяло. Не ми се рови из нега но щом ти изяви желание давай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenohack Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 http://www.setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14335 tova e parviat link! eto vi i vtori http://www.hardware.bg/index.php?a=article&artid=223&cat=7 Tva e samo v BG-nata probvay da se raztarshuvash navan da vidish za kakvo stava vapros! Ot Setkom nay dobre mojesh da si napravish izvodite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenohack Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 oshte malko! http://www.idg.bg/forum/viewtopic.php?grou...id=90&forumid=8 http://www.ozzu.com/ftopic24244.html http://forums.devhardware.com/archive/t-15816 http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimat...=18;t=001259;p= Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Я сега ми кажи има ли разлика между висока температура и завишени показания на термодатчика.Никой не е похвалил гигабайт, аз лично никога не бих си купил такова дъно.Но ако прочетеш по-внимателно написаното на двата линка,които сам ни даде - сам ще се убедиш, че в момента изобщо незнаеш за какво говориш.Повтарям отново, щото може бавно да схващаш - дъната на гигабайт показват грешно температурите, не ги повишават Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenohack Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Ne e taka cheti po dobre! Gigabyte pregriavta procesorite! Vij fena ot IDG mu tribva pojarogasitel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 на пича датчика на дъното му показва грешно, както на всички останали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenohack Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 ok sled malko ste napravim edno sravnenie i ste ti go dokaja sas snimki ako iskash! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Тия два форума дето ги даде са пълни с аматъори бах му мамата той да говори купи си ново дъно или сложи си паста. ХАХХХАХАХАХАХ Искаш ли да ти дам скриин шот където температурата ми е 65 градуса може да се напъна и за 70 но не мога да я изтормозя за повече и на всичкото отгоре няма да забие нито ще изгори. Как може да говориш така Какво ти е дъното? моето е на GIGABYTE аз мога да говоря спокойно и да ти кажа че е страшно стабилно никви мизерии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Искам снимка на пц с дъно гигабайт , обгърнато от пламъци. Но като си помисля, може да се задоволя и само с снимка на температурата, измерена право от ядрото,не от някакви измислени датчици, показващи с 20-30 градуса от горе.Даде сумати линкове, и на тях пише това, което аз ти казвам - че дъното не мери вярно температурите, и че този проблем частично или изцяло се оправя със смяна на BIOS. За това си има измервателни уреди, и само те могат точно да ти кажат какви са ти температурите, или пък волтажите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Значи ся да ви питам , на старото дъно ми пишеше че е 40 граудса температурата, сега още с пускането на компютъра ми дава 64 градуса. Знам че е грешно. Примерно в Сандра 2003 ми пише 40 градуса. Може ли да се оправи и да го пише правилно и в биоса. Ако е с упдейт, коя версия да сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Последната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Tuk ima biosite, ima li nqkva opasnost, ako stane neshto po vreme na updeita. Primerno ako spre toka, danoto kvo stava s nego? Ne sam pravil nikoga update na biosa, trudno li stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.