iv_laz Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Въпроса ми е има ли някакъв начин да бъде поправен? Гаранцията е изтекла отдавна.Не е овърклокван.Увеличавал съм за около 5мин. честотата, но после я върнах.След това работеше без никакви проблеми.Обаче докато играех по едно време докато сменяше нивата заспа, а след рестарта повече не тръгна.За да се избегнат въпроси от сорта "Сигурен ли си, че е от процесора?" ще кажа, че в момента работя на същото PC, с друг процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Процесорът BARTON ли е. Ами случва се да никой не е застрахован от това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 Да процесора е Barton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Ми гръмнал е ... купи си нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 Ми гръмнал е ... купи си нов Да много добре знам, че е гръмнал.Питам може ли да се оправи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 ako ima6 elektronen skanira6t mikroskop i moje6 da popravi6 prekusnatite vruzki i tranzistori, DA. Edit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Ако беше дал 8-9 $ пове4е за 3 години(box) гаранция като си го купувал , сега можеха да ти сменят CPU-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Ако го продаваш като ключодържател съм заинтерисуван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 backbone-с кфо ще го пробиеш тоя процесор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 с ЧУК и Пирон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 ako nestane moje i sys nqko strug no tova naistina e idea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 zakluchi mu kesha moje i da izgree Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 zakluchi mu keshamoje i da izgree Как да му го заключа? Не съм на ясно! Ако ми кажеш как веднага ще пробвам. Да знаеш, че никога не съм го отключвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 режеш последните Л2 мосчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 С какво да ги срежа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 ako nestane moje i sys nqko strug no tova naistina e idea Чукове, пирони, стругове. Абе хора става и с най-обикновенна бормашина или дрелка, ако не ви се намира под ръка бормашина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Прекъсваш връзката между тях. Виж темата за отключване на Duron. Правиш точно обратното на онова (там свързват). http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=8628 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Въпроса ми е има ли някакъв начин да бъде поправен? Гаранцията е изтекла отдавна.Не е овърклокван.Увеличавал съм за около 5мин. честотата, но после я върнах.След това работеше без никакви проблеми.Обаче докато играех по едно време докато сменяше нивата заспа, а след рестарта повече не тръгна.За да се избегнат въпроси от сорта "Сигурен ли си, че е от процесора?" ще кажа, че в момента работя на същото PC, с друг процесор. Разбрах , че си пробвал дъното с друг процесор...А пробва ли процесора на друго дъно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 Значи работата е такава.Занесох го в Д&Е(от там е купен), но ми казаха, че му е изтекла гаранцията.Казаха ми да го уставя да го измият с куреселин да не би някъде да е влязла паста.Като се върнах казаха, че са го пробвали и не работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 А върнаха ли ти го? Или не си си го искал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 Да бе върнаха ми го. Процесора си е в мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Еми дори да е имало шанс да се оправи, или ако е работел - в Д&Е са ти прибрали работещия и са ти дали неработещ.Обаче ще се радвам ако се оборудвам с ключодържател-бартон :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 Първо баща ми го занесе(Той се познава с шефа им).Второ познавам си процесора случайно има сериен номер ако не знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 ЗАЯВКАТА ЗА КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ СЪМ СИ Я ДАЛ ПЪРВИ АЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Ха-ха backbone ще наддаваме. Пък за сериен номер май бях чувал някъде, може да е на същото място, на което съм чувал, че Д&Е са мошенници. Както и да е , и да са ти го сменили и да не са - изгорял процесор неможе да се оправи,поне не в домашни условия. С нетърпение чакам темата-търг в която го обявяваш за продажба като ключодържател :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.