NRG_God Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Вчера форматирах лаптопа и махнах глупавата Виста. Сложих 7-цата.За целта използвах този торент http://bt.wrzru.com/details.php?id=32844 . Всичко ок , подразбра си всички драйвъри, зареди и точно когато си мислех , че всичко е ок наистина , когато се опитах да влезна в " My computer" или изобщо да използвам "explorer" -а и всички други нужни неща, ми излезна грешка, която гласи : " Уиндоус няма достъп до указаното устройство, път или файл. Може да нямате подходящите права за достъп до елемента" Нз как може да нямам подходящите права, като само 1 юзър акаунт има на този лап-топ - Админ тоест мен Опитах се да влезна в UAC ( User acount control), но изписва същата мизерия. Някакви идеи? На някой случвало ли му се е при преминаване на 7-цата това и ако да как се е справил? Стартирах под Safe mode и всичко върви, но после explorer-a се ебава нещо. Я дайте линк за читав Уиндоус 7 изпробван ! Edit: Оправих го като инсталирах последната версия от замунда Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Май си имаше тема за 7-цата. Явно си попаднал на мизерна версия, защото аз пробвах няколко през месеците, и точно това не ми се е случвало, макар че имаше други мизерии. Колко само не обичам тия активатори и лоадери и пипани виндовси.. Та викаш глупавата виста... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.