nikijsw Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Здравейте търся си работа като уеб дизайнер, както за по дългосрочно дистанционно сътрудничество така и за единични проекти. Имам някакъв опит от рода на 2-3 уеб сайта и множество рекламни банери лога менюта и няколко юзърбара , освен това съм изработвал визитки а също така и за 14 Февруари бях направил авторски дизайн за валентинка за един човек. Работя с Photoshop CS3 имам бегли познания на Illustrator CS4 ,но ако има работа с вектрони изображения не е проблем да се науча и с нея. Имам познания на ниво Добър 4 по HTML и CSS. Ако случайно има някой заинтересован тук в темата , ЛС или скайп: nikolovi_66 Заплащането е по договаряне спрямо сложността на проекта и качеството на изработка от моя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Цитирай сайтовете които си работил (линк). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Хубаво е, когато кандидатстваш за такъв тип длъжност да имаш портфолио - тоест да можеш да демонстрираш какво си направил, какво можеш. В тази сфера без такова нещо е доста трудно да си намериш работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.