petst Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Адаптера ми трябва за цифров фотоапарат.Ако някои предлага да каже цена. Марката и гаранцията не ме интересуват (то гаранция май за такива неща не дават). Важното е да работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Адаптера ми трябва за цифров фотоапарат.Ако някои предлага да каже цена. Марката и гаранцията не ме интересуват (то гаранция май за такива неща не дават). Важното е да работи. отиваш в склада на ТСМ на Кукленско шосе ,там има такива адаптерчета по 1 лефче ,ако имаш късмет ще си намериш както аз си намерих...УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 отиваш в склада на ТСМ на Кукленско шосе ,там има такива адаптерчета по 1 лефче ,ако имаш късмет ще си намериш както аз си намерих...УСПЕХ Благодаря ти. Ще пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.