PiTT BuLL Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Бравооо най после тъпия Бункер са го затворили , само един път бях ходил там преди доста време, ако не друго поне си направих кефа да се гавря с тъпия сервитьор, просто седеше и гледаше как троша порциите пред него , взехме си хапбите с бира и пепелник да тръскат пушачите и си отидохме на бар , е оставихме няк'ви пари за сметка, но определено много по-малко от колкото беше сметката има едно Скорпио в пресечката с/у стълбите на каменица на главната , там е ужас, седнахме да пием по бира, и порачахме дробчета, донесоха ми точно 6 дробчета с едно увяхнало листо от марула , замълчахме си да не си разваляме настроението , че имаше повод, но за сметка на това , ( недейте да сядате там ) каква мизерия направих , всичко омазах с голям кеф , не е за сядане там след това си отидохме в Central Park ,вградината, и там кухнята много ми хареса , и всичко не само тя съответно и настроението се вдигна от там съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Даяната си е Даяна Най - добрата е до радио и телевизиа-та . В Джоана Също Не е лошо,даже ако не се лъжа менюто там е като в даяната.Цените са мормални и порциите са вкусни и добри - препоръчвам го на тези които не са ходили да го посетят.Добър апетит Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 затворили са го. но причината не е че хеи-то направили проблем... все тая важното е че са го затворили дано повече на сегашният собственник да не му дават да отваря заведение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Бях в някъв бар в Тракия. Дарксайд ... Да. Точно така се казваше. Нямам коментар... От къде да започна? Старите плодове? НЕРЕАЛНИТЕ ЦЕНИ? Отвратителните цветове? Или не... От разпределението... Направено е така, че 2ма души няма как да седнат, че да се гледат... То няма как да се опише, тряа да се иди и да се види... В последно време ходя често в Авери. Много съм доволен от всичко.. Само дето последния път Татарското кюфте го бяха напрайли толкова дебело, че нямаше как да се опече от вътре... Ама нищо. Простено им е. Само да питам - големите, гадни, всеизвестни барове коментираме ли ги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Golemite gadni vseizvestni barove ne podlejat na komentar. Ot sumati vreme ne mi e bilo qko na diskoteka kato ida. To edna svqstna nqma v toq grad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 А някой ходил ли е в Петното долу след ремонта, че аз скоро няма да имам време да отида, а ми е много любопитно какво мислят хората. Според някои хора това ще е най-хубавия клуб за жива музика този сезон. А и в Мармалад долу са направили ремонт - там как е? Последния петък бях на концерт на Остава там.Ремонта не е кой знае какво.Направили са сцената на две-три нива.Барабаните са на най-горното стъпало, по-долу са китари примерно, а най-отдолу вокала.Ама то тва от групата си зависи, предполагам.Иначе са сложили много хубави столове-мекички, кожени, пак високи като предишните, ама няма да видят много живот...Май вече има по-добра "циркулация" на въздуха, щот едно време можеше да си умреш там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 все тая важното е че са го затворили дано повече на сегашният собственник да не му дават да отваря заведение собственика си има заведения и хотел извън плд и други бизнеси , така че изобщо това не му бърка в джоба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 На мен много ми харесва на "Тромпета" във Кичука, кофтито е само, че по-някой път има много хора и няма къде да седнеш, иначе всичко му е на 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 На мен много ми харесва на "Тромпета" във Кичука, кофтито е само, че по-някой път има много хора и няма къде да седнеш, иначе всичко му е на 6 Една от най-долнопробните, смърдящи кръчми... Аз лично си падам по тези на центъра... Наскоро бях и за първи път във Венерата и останах доста впечетлен (от цени естествено), но е само за пийване Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Хубавите ресторанти са долнопробни и намирисват, това го знае всеки... На центъра пък няма една свястна, освен Даяните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 собственика си има заведения и хотел извън плд и други бизнеси , така че изобщо това не му бърка в джоба Ako i drugite mu biznesi sa kato toq bunker, i te shte zalezqt skoro. To samo s pari biznes ne se vyrti. Osobeno hotelierstvo i restorantiorstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 хепи, даяна, макдоналдс, густо другите са поне 1 класа надолу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 днеска ходих да ми сменят едни тампони на колата и да ми я прекарат на стенда до ален мак , там има една гостилница гълъба се казва изключително зле изглеждаща но просто яденето беше невероятно вкусно а и евтино за 5лв ядох първо , второ , десерт и пих 2 лимонадки от едновремешните във божолето също е така , изглежда отвратително но яденето е адски добре направено да не говорим за шкембе чорбата .... така че изказвания каквито прочетох по-горе че предпочитали хората заведения по центъра според мене са меко казано глупави , обиколил съм всяка една кръчма на центъра или поне повечето и усвен даяната и хепито (ако може да се нарече кръчма) другите са под всякаква критика ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Тук няма ли тракийци да похвалят Тони 2000 на 8-ми блок. Много често ми се случва точно по обяд да минавам оттам и винаги спирам да хапна. Всичко е много вкусно, всеки ден менюто е различно и действат много бързо /особено с биричката/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Подкрепям те за Тони-то на 8-ми блок. Персоналът винаги е адски учтив и едва ли не ме носят до масата, за да седна. Храната е вкусна, евтино е. Музиката не ти пука тъпанчетата. За другите Тони-та не мога да кажа същото нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Haresva mi "Grafit" v ki4uka kato i "Daqnata" t.e. i dvete daqni "Kastelo" i o6te dosta ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 off: раче, подписът ти вече не е актуален . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Аз редовно ходя в Графита, нищо че съм от Кършияка! Яко е, ефтино е за обстановката и мястото ми, до аквариума, винаги ми го пазат! Иначе, колкото пъти съм бил в Даяните, толкова пъти са се издънили. Не знам... Може би съм карък. Иначе Джоаната е съвсем друга класа. Гачели там се грижат повече за всико! 2-3 пъти ми се налага да ходя в Портокали. Не знам.. Нещо не ми аресва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bipo Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Подкрепям те за Тони-то на 8-ми блок. Храната е вкусна, евтино е. По-отвратителна супа от тази на Тони-тата в града не съм ял. Пълна отврат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 в портокали си поръчах руски стандарт платиниум а тъпата сервитиорка ми донесе някаква българска , след първата глъдка и обясних културно че е объркала поръчката ми понеже това не е руски стандарт тя обаче беше 100% сигурно след като повиших малко тон наистина се оказа че е българска и ми я смениха , но не можаха да ми сменят и настроението което от добро отиде на лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Бацета съфорумници.Спешно ни трябва кръчма.Някъде в раиона на стария град или там около главната.Да се сервира алкохол ( ) и да може да събере 20 човека.МОЛЯ ВИ СЕ който знае да казва,че утре трябва да правим резервации . За далия най-добро предложение ше има почерпка мож да мине да си я земе Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Изгубеният свят, Хъшове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.