nasco Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Da e s dat4icite za wgrajdane w broniata Za predpo4itane e da e now, no moje i polzwan, no raboti perfektno o4akwam oferti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted October 19, 2004 Author Share Posted October 19, 2004 oshte ne sa nameril, ako ima niakoi da pishe, moje i ot udarena kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 пич парктроници имаше в софия мисля с 4 датчика за вграждане в бронята имах някаде каталог ще поровя дали не сам го изхварлил ... а тук маи е трудна работа да намериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Напротив, гледах на 2-3 места, но понеже мога да паркирам и не ме вълнуват, не обърнах внимание. Мисля, че в "Бързи и яростни" имаше - около 200лв. май беше. Това е на "Независимост" между ШЕЛ и ЛукОйл в посока Изгрев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 Напротив, гледах на 2-3 места, но понеже мога да паркирам и не ме вълнуват, не обърнах внимание. Мисля, че в "Бързи и яростни" имаше - около 200лв. май беше. Това е на "Независимост" между ШЕЛ и ЛукОйл в посока Изгрев. <{POST_SNAPBACK}> 10x Vento shte proweria tam. To koi ne moje ama tazi igra4ka mnogo mi hareswa baia wnimanie ti spestiawa ai niakoga ima razni niski prepiatstwiakoito mogat da ti obegnat ot pogleda, 4e dori i 1 wisok bordiur e problemen ako ne go precenish, a koga ti se spi koga si ne na kef .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.