shortcuttohell Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Да бъде запазен. Приемам предложения за всякакви модели. Цена за протокола - 1 лев. Пишете в темата или на л.с. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariyassecret Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Да бъде запазен. Приемам предложения за всякакви модели. Цена за протокола - 1 лев. Пишете в темата или на л.с. Продавам iPod nano 4th Generation 8GB PINK. Внесен от Англия преди 2 месеца и ми беше подарен. Кутията е отворена само от едната страна и е бил изваждан за проба. Не е ползван изобщо и истината е, че не ми е нужен тай като вече имам един. Ако някой се интересува нека пише, не съм фиксирала цена. Има си международна гаранция, кабели и слушалки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gow! Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiforcho Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Продавам чисто нов Ipod Apple Classic 80GB черен цена 280лв.Ако имате интерес даите mail да ви пратя снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firestone224 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 здр и аз продавам Apple iPod Classic 80 GB,много запазен фул пакет,цена 190 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwenski Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 продавам ipod touch 2g 16gb цена 250лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.